Carousel hot news

DINAMO. Dinu face PRAF apărarea: “Venea de la îngheţată din parc”

Cornel Dinu nu îi iartă pe Romera şi Nedelcearu, după ce Cătălin Golofca s-a distrat cu ei la golul cu care FC Botoşani s-a impus pe Arena Naţională, câştiugând pentru prima dată în...
25.07.2017 | 12:45

Cornel Dinu nu îi iartă pe Romera şi Nedelcearu, după ce Cătălin Golofca s-a distrat cu ei la golul cu care FC Botoşani s-a impus pe Arena Naţională, câştiugând pentru prima dată în istorie în deplasare într-un meci cu Dinamo.

Cornel Dinu Dinamo. “Mă sperie!”

Dinu i-a atacat pe cei doi fundaşi ai “câinilor”: “La golul marcat de Golofca, Romera se plimba ca primarul pe bulevard, primeşte mingea printre picioare, apoi vine şi Nedelcearu din spate, de la o îngheţată din parc”, a spus Dinu, citat de Dolcesport.

Florin Bejan, fundaşul celor de la Concordia Chiajna, a fost şi el luat de ţintă de Dinu, care l-a criticat pentru tatuajele sale: 

“Se poartă nebunia asta, mă sperie numai când îi văd cu mâinile alea tatuate. Cum era pe timpul nostru când se purtau pletele după Beatles. Dar mâinile astea tatuate… Mă înfioară. Mă gândesc ce se întâmplă noaptea dacă te culci puţin mai bine dispus şi te trezeşti din somn şi vezi mâna aia. Crezi că e de indian şi vrei să o tai”.

Cornel Dinu Dinamo. Adrian Chivulete a fost atacat şi el: “Şi Chivulete face parte din categoria arbitrilor care văd, dar nu înţeleg. Iar la el e o problemă de familie. Ce iese din pisică, şoareci mănâncă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri