Carousel hot news

Cornel Dinu, din nou ACID: “Nu-mi place ca fotbalist, joacă la ALIBI”

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a arătat destul de mulţumit de rezultatul meciului de joi, cu Athletic Bilbao (1-1), dar nu şi de jocul pe ansamblu. Doar partea secundă l-a...
28.07.2017 | 13:54
Cornel Dinu, din nou ACID:

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a arătat destul de mulţumit de rezultatul meciului de joi, cu Athletic Bilbao (1-1), dar nu şi de jocul pe ansamblu. Doar partea secundă l-a satisfăcut pe Mister, pentru că atunci elevii lui Contra au mai depăşit tracul debutului. “Dinamo a părut timorată în prima repriză. Cosmin, care ştie foarte bine fotbalul spaniol, pentru că a jucat la Vitoria Alaves, probabil că i.a inhibat puţin pe fotbalişti prin prezentarea făcută aqdversarilor”, a spus Dinu.

Acesta a apreciat şi faptul că bascii nu au fost în cea mai bună formă şi de aceea au fost dominaţi după pauză. “Deocamdată, bascii au jucat doar cu numele, pentru că au părut în urmă cu pregătirea fizică. Au arătat unele calităţi specifice fotbalului britanic, ca la faza golului, dar cam atât. După pauă, i-am dominat, am stat mai mult în terenul advers, dar, din păcate, nu am reuşit decât să egalăm”, a declarat Mister.

Cornel Dinu Dinamo Bilbao 1-1: “Hanca şi Nemec nu sunt pregătiţi fizic”

Cornel Dinu Dinamo Bilbao 1-1. Cornel Dinu i-a lăudat pe Katsikas şi, surprinzător, pe Rivaldinho, despre ultimul spunând recent că e mai lent şi decât tatăl său. “Grecul a stat bine în teren şi a demonstrat că se poate conta pe el. Rivaldinho chiar a fost o surpriză plăcută; loveşte bine mingea cu capul, cu ambele picioare şi a marcat un gol fabulos, de care Dinamo avea nevoie pentru a mai spera la calificare”, a comentat Dinu.

În schimb, Mister i-a criticat pe Hanca şi pe Nemec, iar pe Salomao nu-l consideră nici măcar bun de Dinamo. “Hanca nu mai are reacţia cu care ne-a obişnuit, ca şi Nemec. E foarte probabil să fie puţin obosiţi. Iar Salomao chiar nu-mi place deloc, cum spunea Traian Ionescu, e un fotbalist care joacă la alibi. Nu face mai mult de cinci metri stânga şi cinci dreapta. Se rezumă la câteva driblinguri şi centrări. Un jucător de bandă ar trebui să mănânce banda. Nici el nu e pregătit, probabil”, afirmă Cornel Dinu.

Finalul analizei lui Mister a partidei Dinamo – Bilbao a fost în stilul său propriu: “În fotbal, totul e posibil. Deocamdată, nu s-a văzut nicio diferenţă decât de evoluţie istorică între cele două ţări. Asta e, istoria ne învinge”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri