Cornel Dinu, discuție decisivă cu Pablo Cortacero: ”Salariile se vor plăti săptămâna următoare”

Traian Terzian   
în Dinamo
27/10/2020, 08:22
Cornel Dinu, discuție decisivă cu Pablo Cortacero: ”Salariile se vor plăti săptămâna următoare”
Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, a avut o discuție decisivă cu patronul Pablo Cortacero în ceea ce privește viitorul echipei. Sursă foto: Sport Pictures

Legenda clubului Dinamo București, Cornel Dinu, a avut o discuție decisivă cu patronul Pablo Cortacero în ceea ce privește viitorul echipei.

Apele sunt tulburi la Dinamo din cauza problemelor financiare, FANATIK anunțând în exclusivitate că o parte dintre jucători au încă de primit restanțe salariale.

De altfel, și fanii din Peluza Cătălin Hîldan au luat atitudine și au postat un mesaj dur la adresa investitorilor spanioli în care au anunțat că investițiile se lasă așteptate.

Pablo Cortacero a discutat cu Cornel Dinu

”Eu am avut o discuţie doar cu Pablo Cortacero. A fost simplă. I-am spus istoricul lui Dinamo şi simplitatea adusă la Dinamo. Părerea mea e că s-a greşit, s-au adus prea mulţi jucători. Cortacero m-a sunat şi în seara asta, pentru că el ştie ce se întâmplă în România. E îngrijorat de toate zvonurile şi de toate poziţiile care se iau”, a dezvăluit Cornel Dinu ce a discutat cu Pablo Cortacero.

”I-am spus clar. I-am spus istoricul lui Dinamo şi despre cum trebuie simplificate lucrurile. Ai nevoie de doi, trei spanioli, doi, trei români şi pornim la treabă. El mi-a transmis că e dispus să ajute Dinamo, că se spun lucrurile neconforme cu adevărul. Eu i-am spus ‘Domnul Cortacero, lumea aşteaptă să veniţi cu banii promişi. În rest sunt doar discuţii’”, a mai spus Dinu la Telekom Sport.

”Agreement-ul dintre grupul lui Cortacero şi Negoiţă nu e clar. Din informaţiile mele, banii veniţi de la LPF, 230.000 de euro… Dacă nu se făcea trecerea, banii se duceau la vechea administraţie.

Eu, până nu văd banii, dă-mi voie să mă gândesc la altceva, am rezerve. În acest moment, trebuia achitată şi o anumită cotă din înţelegerea dintre cele două părţi, grupul spaniol şi Negoiţă, de 150.000 de euro. Dacă s-a amânat plata…

El a zis că nu e nicio problemă. I-am spus că trebuie plătite salariile. A zis că se vor plăti săptămâna următoare. I-am spus că e societatea are nevoie de bani. Mi-a zis că deja a discutat cu avocatul şi că se gândeşte la mărirea capitalului social cu 10 milioane de euro. Fă plăţile că e nevoie de bani. Domnule, lucrurile nu sunt în regulă”, a încheiat fostul internațional.

Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK în legătură cu starea de incertitudine financiară ce planează la gruparea din Ștefan cel Mare.

Închide ×