Sport

Editorial Cornel Dinu. Dubiosul Marin Condescu a „uitat” că are „numai” vreo 4 milioane și ceva de euro să plătească datoriile Pandurilor și-i tăvălește degeaba pe Edi Iordănescu și Narcis Răducan

Cornel Dinu dezvăluie că Marin Condescu are bani pentru cei înscriși la masa credală a insolventei Pandurii Târgu Jiu, inclusiv Edi Iordănescu și Narcis Răducanu, care au cerut ce prevăd contractele semnate de Condescu.
31.01.2022 | 22:00
Editorial Cornel Dinu Dubiosul Marin Condescu a uitat ca are numai vreo 4 milioane si ceva de euro sa plateasca datoriile Pandurilor sii tavaleste degeaba pe Edi Iordanescu si Narcis Raducan
Cornel Dinucomentează conflictul dintre Edi Iordănescu și Marin Condescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Amicus Platon, sed magis amica veritas”. „Prieten mi-e Platon, dar mai prieten mi-e adevărul!”, spunea și credea Aristotel, discipolul lui Platon. Desigur tare de demult…

Totuși, în atâtea centralizări ale globalizării cea au sărăcit oamenii simpli, muncitori și curați în gânduri și manifestări, mult mai mult decât experiența nefastă a bolșevismului prin aducerea clasei muncitoare la putere, logica dreptății nu va fi anulată niciodată. Mai scade, mai crește în toată lumea de când e lumea…

ADVERTISEMENT

Editorial Cornel Dinu. Dubiosul Marin Condescu a „uitat” că are „numai” vreo 4 milioane și ceva de euro să plătească datoriile Pandurilor și-i tăvălește degeaba pe Edi Iordănescu și Narcis Răducan

Am mai spus și repet demult că, încă de când era la FCSB, plecarea lui „Iedi” Iordănescu din imperiul becaliot era legată deja de numirea sa la echipa națională. Perspicace nativ și la curent cu multe culise ale fotbalului nostru, Gigi Becali a spus-o și el cu subiect și predicat.

Știu în ce timpuri trăim și cine, și cum stabilește deciziile. Rădoi cel Rățoi era deja o amintire doar aparent în „foncție”. Nu retractez nimic din ce am afirmat și voi continua să susțin până la probe contrarii certe că „Iedi” Iordănescu nu-mi inspiră încredere ca antrenor. Mai ales la nivelul echipei naționale, unde a fost numit prin imixtiuni clar politice.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă să spun „iar”, cum susține „reușitul” Marin Condescu în privința felului în care a fost numit la Pandurii la comanda fostului furier de la hotelul „Haiducul” armatei, generalul în general Gabriel Oprea. Cu mai multe stele false pe umăr decât cele adevărate dintr-o noapte fără nori pe cer.

Tot acest „înger” parvenit, după prenumele heruvimic, cu schimonoseli de diagnostic medical de când a cam pierdut puterea, finul lui „Puiuțul” tatăl, a înființat o Academie la SRI, „puitoare” de diplome trase ades la xerox. Care echivalau cu gradul de general! Și a puit cu sutele…

ADVERTISEMENT

…Înlocuindu-se prin această „jmecherie” abjectă forul îndreptățit să acorde, în urma unor studii, examene, proiecte și lucrări reale, acest grad important, Academia Militară.

S-a cam zbătut ceva timp bine intenționatul director al SRI Eduard (nu Edward ca „Ieduțul”…) Helvig să desființeze această anomalie. Și bine că a reușit!

ADVERTISEMENT

Editorial Cornel Dinu. Dubiosul Condescu le-a făcut contractele lui Edi Iordănescu și Narcis Răducan, el a semnat obligațiile și drepturile acestora. A „uitat” și „amănuntul” ăsta…

Eee, și iată că la șase ani de la ordinul dat de fostul furier cu servieata sub braț Gabriel Oprea, din „foncția” înaltă de la Ministerul de Interne, de a-l numi pe băiatul lui „nașu’ Puiu” cu noroc imens în scăldătoare, antrenor la Pandurii Târgu Jiu, șeful sindicatelor minerilor… câți au mai rămas în Republica Capitalistă România (cacofonie inevitabilă)… tare dubiosul Marin Condescu a început să cotcodăcească a victimă protestatoare.

El fiind, de fapt, stăpânul fondurilor venite din diferite „organizații” al zonei. În frunte cu sindicatele minerilor. Sub conducerea sa atotștiutoare și impunătoare, inclusiv a ordinului prin care a fost numit „Ieduțul”, cu Narcis Răducan, acum, cu echipa în insolvență, îi aruncă, în superficialitatea și necunoașterea „ziaricilor”, ca mari vinovați de iminentul faliment pe cei doi.

Realmente tupeu obraznic, infracțional. Că nu întâmplător a mai stat după gratii ceva vreme… Desigur pentru matrapazlăcurile făcute în Gorj, unde tăia și spânzura din postura de mare „șăf” al sindicatelor minerilor.

Acum, ajuns în insolvență, dar având bani, se zice că numai vreo 4 milioane și ceva d euroi, de la aceleași foruri locale pentru a achita datoriile către cei înscriși la masa credală, a „uitat” că el le-a făcut contractele și a semnat ce obligații și ce drepturi au Edi Iordănescu și Narcis Răducan. Și îi tăvălește aiurea prin presă. …Aceștia, creditorii, cerându-și pe bună dreptate drepturile neonorate de atotputernicul mai mult prin înșelăciuni Marin Condescu.

Dacă ai stabilit onorarii, indiferent de posibilul aberant al acestora, plătește-le, Întunecimea Huilei! …Că postul de Luceafăr al Huilei este ocupat… Altfel, echipa Pandurii minerilor se duce în faliment, ceea ce poate chiar îți dorești ca să-ți ascunzi propriile matrapazlâcuri. Toate ale tale, nu ale lor!

ADVERTISEMENT