Fotbal intern

Cornel Dinu face praf doi jucători de la Dinamo. “Mi-au sărit toți dracii! E ridicol. Zici că e chitarist la Untold!”

03.08.2019 | 08:47
Cornel Dinu face praf doi jucatori de la Dinamo Miau sarit toti dracii E ridicol Zici ca e chitarist la Untold

Dinamo București s-a impus în fața celor de la Academica Clinceni, scor 4-2, iar formația din “Ștefan cel Mare” a obținut primele puncte din sezonul 2019 – 2020 din “Casa Pariurilor Liga 1”. Cornel Dinu nu a fost impresionat de evoluția grupării finanțate de Ionuț Negoiță și a desființat doi jucători din lotul “câinilor”.

Cornel Dinu face praf doi jucători de la Dinamo

Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo și selecționer al echipei naționale a României, nu a avut milă de Florin Bejan și Gabriel de Moura, doi fotbaliști care au fost titularizați în partida câștigată de formația din “Groapă” în fața nou promovatei Academica Clinceni. “Procurorul” l-a asemnănat pe Florin Ștefan cu un chitarist de la Untold și i-a transmis acestuia că poate să facă play-back pe scenă deoarece nu are nicio treabă cu Dinamo.

“Adiceți-l pe Bejan să îl vadă lumea. Nu există ordinărie mai mare și nepricepere și jaf fotbalistic. Iertați-mă că vorbesc așa, dar mi-au venit dracii. E ridicol! Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poți pune, să facă play-back pe scenă. Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni și el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta? Și pe Moura ăla nu pot să îl văd. Când aduci jucători de play-out, te lupți pentru play-out. Norocul nostru a fost slăbiciunea lor”, a spus Cornel Dinu, conform gsp.ro.

Mattia Montini îl felicită pe Daniel Popa după un gol înscris în meciul jucat de Dinamo cu Academica Clinceni, scor 4-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Mattia Montini îl felicită pe Daniel Popa după un gol înscris în meciul jucat de Dinamo cu Academica Clinceni, scor 4-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Laude pentru Popa și Mihaiu

După ce i-a criticat pe Florin Bejan și Gabriel de Moura, Cornel Dinu nu a ezitat să îi laude pe Daniel Popa și Mihaiu. Despre primul susține că este mult mai bun decât italianul Mattia Montini și că ar trebui să se insiste cu el, iar despre Mihaiu crede că staff-ul tehnic al lui Dinamo ar trebui să îi ofere ma multe șanse să joace.

“Daniel Popa e mult mai bun decât Montini, dacă se insistă cu el. Antrenați-l, pregătiți-l. Avea mereu niște calități. De vreo 13 ani nu mai sunt pregătiți cum trebuie. Nu mai există pasiune. Acum doar banii contează. Să mai rămână două ore după meci, cum rămânea domnul Ion Marin? E ceva…De ce nu îl lăsați pe Mihaiu, alt băiat cu potențial? Un club de asemenea valoare nu poate fi condus de niște neica nimeni. Să termine cu idioțenia aia că stadionul e urât. Nu, domne, fotbalul practicat de ei e urât!”, a mai spus Cornel Dinu.