Fotbal intern

Cornel Dinu, făcut praf de un fost coleg: „Era un nimeni când a venit de la Târgoviște! Dinamo l-a făcut om”

23.05.2020 | 14:18
Cornel Dinu facut praf de un fost coleg Era un nimeni cand a venit de la Targoviste Dinamo la facut om
Cornel Dinu, făcut praf de un fost coleg: „Era un nimeni când a venit de la Târgoviște! Dinamo l-a făcut om”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Ion Pîrcălab, fostul coleg al lui Cornel Dinu de la Dinamo, a fost surprins de filmulețul care a produs un imens scandal și l-a atacat pe „procuror” amintindu-i de începuturile sale la Dinamo.

Între timp, Cornel Dinu a explicat gestul în exclusivitate pentru FANATIK.

Cornel Dinu, atacat de un fost coleg

Filmulețul cu jignirile lui Cornel Dinu la adresa foștilor colegi a creat un imens scandal în fotbalul românesc, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cine a postat filmulețul, iar Ion Pîrcălab, fostul său coleg de la Dinamo, i-a atras atenția asupra ceea ce a făcut.

ADVERTISEMENT

„N-am fost de acord cu acele aprecieri pe care le-a făcut despre colegii lui pentru că nu este normal și nu este frumos. Era și normal ca ei să se supere pe el. N-avea rost să spună el asemenea lucruri despre acei jucători, care au fost colegii noștri, alături de care am jucat cu unii dintre ei. 

Nu știu ce l-a apucat pe Cornel Dinu acum, la bătrânețe, să aibă atâta răutate”, a mai spus Ion Pîrcălab pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Era un nimeni când a venit de la Târgoviște”

Ion Pîrcălab a continuat și a amintit de începuturile lui Cornel Dinu la Dinamo: Eu nu știu dacă a fost așa. Sincer să vă spun, nu s-a întâmplat așa ceva cât timp am fost la Dinamo . N-au fost aranjamente, n-au fost meciuri trucate, n-am știut de altceva.

Nu am luat parte niciodată la asemenea lucruri. Nu se putea pe vremea aceea. Eu nu știu de așa ceva. Am rămas surprins citind acele lucruri. Nu înțeleg de ce a pornit această campanie cu ură în glas, s-a luat de multă lume, s-a luat și de Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Spune multe lucruri care nu pot fi probate. Nu știe nimeni adevărul real. Indiferent cum ar fi fost, nu sunt lucruri pe care să le povestești despre echipa la care tu ai jucat, care te-a crescut și care te-a făcut om”.

„Când a venit de la Târgoviște, era un nimeni. Apoi, Dinamo a făcut din el un mare jucător, un om pregătit din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Nu avea rost să vină și să spună atâtea lucruri despre alți colegi de-ai săi. A greșit, nu știu ce l-a împins să facă asemenea lucruri”, a mai spus Ion Pîrcălab.

ADVERTISEMENT
Tags: