Sport

Cornel Dinu dă de pământ cu Flavius Stoican după Dinamo – U Craiova 1-6: „Tu îi ceri tactică impostorului?”

Cornel Dinu dă de pământ cu Flavius Stoican, după înfrângerea lui Dinamo de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-6, numindu-l pe tehnician impostor.
10.02.2022 | 22:40
Cornel Dinu da de pamant cu Flavius Stoican dupa Dinamo  U Craiova 16 Tu ii ceri tactica impostorului
Cornel Dinu este sigur că Dinamo va câștiga barajul pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1 și lansează o ipoteză care îi va face pe fanii ardeleni să vadă roșu de furie. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” nu are milă de Flavius Stoican, despre care nu crede că ar fi trebuit pus antrenor al echipei în locul lui Mircea Rednic.

Cornel Dinu nu a avut milă nici de jucătorii lui Dinamo, pe care îi vede vinovați alături de antrenor pentru situația din clasament a echipei, însă amintește de greșelile crunte din trecut care au condus Dinamo în cea mai grea situație din istorie.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu dă de pământ cu Flavius Stoican după Dinamo – U Craiova 1-6

Cornel Dinu l-a caracterizat dur pe Flavius Stoican, despre care a spus că este un impostor, înfrângerea rușinoasă a lui Dinamo cu Universitatea Craiova fiind picătura care a umplut paharul pentru „Mister”:

„Tu îi ceri tactică impostorului de Stoican? Bine, și-a pierdut și ochelarii…

Ce impresie pot să mai am? În seara asta, la setul ăsta de tenis pe care l-a administrat Craiova, care venea după multe meciuri nesatisfăcătoare…

ADVERTISEMENT

Dar şi-au făcut mendrele cu aceste umbre care nu au nimic în comun cu fotbalul de la Dinamo, cu tradiţia, aduse cu surle şi trâmbiţe începând cu portarul ăsta, Chesneau, că am auzit că poate fi un act de amiciţie, că vine de la Chiajna. 

Am avut nişte senzaţii la nişte plonjoane şi goluri luate, că se aruncă precum pe vremuri, ca pe stradă la urbea mea, la Târgovişte.

ADVERTISEMENT

Când hingherii nu puteau prinde câinii cu laţul, se aruncau după ei. El nici atât nu poate”.

„Acum, părerea mea e că aşa cum a părut echipa asta de conducere, motivatoare doar pentru comitele UTC, de unde provine marele specialist Mureşan… Viitorul există, o să râdeţi, dar nu cred că vor avea acest act de normalitate de a-şi da demisia, pentru că mai sunt nişte manevre care se vor mai petrece în fotbal.

Nu întâmplător a apărut acest salvator de la Cluj, transformând Dinamo într-o colonie. Eu am convingerea că în ciuda discuţiilor, că televiziunile, programul competiţional, că apar conducători şi spun cu 18 echipe nu e indicat…

ADVERTISEMENT

Făceam nişte calcule că sunt vreo 11-12 echipe care nu au probleme financiare. Ar trebui să facem ca Elveţia, doar cu echipele care merită să joace în prima ligă. 

Pe mine mă revoltă alte lucruri, multe, că decât să aduci jucători cu nume de poţiuni de medicamente, Aloe, Ivanov, care nu ştiu ce joacă. Căpitan e Răuţă la Dinamo, care era aproape să ia cartonaşul roşu”, a mai spus Cornel Dinu, la TV TelekomSport.

„Stoican a fost peste tot și n-a făcut nimic în fotbal!”

Cornel Dinu a continuat tirada la adresa lui Flavius Stoican, despre care spune că nu a făcut nimic în fotbal și că nu se justifică aducerea lui la Dinamo:

Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri.

Spui ’Domnul Mureşan, am, plecat!’. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo”.

„Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă.

Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a mai spus Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT