Fotbal intern

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dinamo. “Nu pot da o pasă, şi-au greşit meseria!”

11.11.2018 | 23:53
Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dinamo.
Jucătorii lui Dinamo la finalul derby-ului cu FCSB, scor 1-1. Cornel Dinu i-a desfiinţat pe "câini"
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dinamo la finalul derby-ului jucat împotriva FCSB-ului, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. “Procurorul” i-a atacat pe Gooper şi Gomelt, doi fotbalişti care au fost titulari pe “Arena Naţională”.

“A fost un meci chinuitor. Când ai fost jucător de fotbal și vezi un asemenea chin… Sunt jucători la Dinamo care nu știu să centreze. Și-au greșit meseria. Nu poți să concepi ca din minutul 52 să joci cu om în plus și să nu se vadă. Steaua are o calitate în plus.

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Dinamo

Mircea Rednic ar trebui să înceapă schimbările de la mijlocași. Atâta timp cât Gomelt sau Cooper nu pot da o pasă pe jucătorii laterali, nu poți avea pretenții. Poate va reuși să aibă niște trasee de joc, dar e o situație foarte grea. S-ar putea ca Rednic să intre în play-off, dar are în continuare meciuri dificile”, a declarat Cornel Dinu, conform gsp.

ADVERTISEMENT

“Pe Arena Națională nu mai e gazon, e pământ. Nu trebuie să te surprindă pentru că e în subordinea Primăriei. Uitați-vă cum e îngrijit Bucureștiul și vă dați seama”- Cornel Dinu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri