Fotbal intern

Cornel Dinu i-a distrus pe ”rugbiștii” Gueye și Nemec înainte de Dinamo – FCSB: ”Pot dărâma cântarul!” Exclusiv

09.02.2021 | 22:00
Cornel Dinu ia distrus pe rugbistii Gueye si Nemec inainte de Dinamo  FCSB Pot darama cantarul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, a analizat într-un editorial FANATIK evoluția lui Dinamo din ultima etapă din Liga 1, în prespectiva noului episod din ”Derby de România”, Dinamo – FCSB, programat, miercuri, în optimile Cupei României.  

Dinamo a fost învinsă de U Craiova, scor 0-1, în etapa a 22-a din Liga 1, partidă care s-a intercalat între cele două derby-urile ale “câinilor” cu FCSB. Învinsă de marea rivala în campionat, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare vrea să-şi ia revanşa în Cupa României, însă Cornel Dinu a remarcat găuri în jocul echipei şi i-a ridiculizat pe doi dintre jucătorii lui Jerry Gane.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu i-a distrus pe ”rugbiștii” Gueye și Nemec înainte de Dinamo – FCSB

“Dinamoul, după declanșarea seriei grele de jocuri ce o așteaptă, începută cu derbiul doar de ambiții trecute, pierdut, cu FCSB, și-a redescoperit găurile cu Universitatea Craiova, pe spectaculosul stadion din Bănie.

Joc de urmărit mai mult în prima repriză. Pentru că în a doua se poate afirma că fosta „mare iubire alb-albastră” a dat doar vagi semne de atitudine de joc și numai de păstrare a fragilului avantaj adus de un Ivan care se trezește din letargie doar cu Dinamnoul…

ADVERTISEMENT

Iar acesta, fostul Dinamo cam tare de demult, prea mult „demult”, a avut, totuși, patru ocazii. Și… nimic! Doar „0” în dreptul său pe tabela de marcaj… …Deși „pilierul” Gueye din atacul „câinilor”, de două ori în conjuncturi din care, normal, nu se poate rata, alături de doar „prinzătorul” din tușile aceluiași rugby unde cred că le e locul, Nemec, au redovedit că pot doar dărâma cântarul, fără a-l înclina în favoarea în avantajul propriei echipe.

„Jairzinho” Gane, peste Gueye și Nemec

Aș juca și acum… exagerez, desigur, dar… cu „Jairzinho” Gane în locul lor în atac. Dacă ar fi avut oportunitățile unice ale celor doi deghizați în atacanți, n-ar fi iertat echipa care l-a lansat în fotbal.

ADVERTISEMENT

Sigur că nu ajungi să tragi la poartă, ca Dinamoul în a doua parte a chinului din teren, când ai doar patru, cinci jucători cu oarece randament.

Și mă refer la Sorescu, Răuță (prima dată foarte bun la mijloc), Radu, „Führerul” Ehmann și poartarul Eșanu, care a scos miraculos șutul lui Bancu, singurul de neratat, lansat ideal de Cicâldău în minutul 88.

ADVERTISEMENT

“Mai uşor cu aducerile de jucători ale celui care s-a dovedit doar ceară de sfeșnic până acum pe unde a fost”

Și un sfat pentru încă subjugații lui Nevoiță… Îmi permit, am spus atâtea adevăruri de măcar atragere a atenției în ultimele luni, am suferit, nimeni sau prea puțini au ținut cont de adevărurile mele… Așadar, mai ușor cu aducerile de jucători ale celui care s-a dovedit doar ceară de sfeșnic până acum pe unde a fost.

Să-i respectăm puterea credinței care-l domină, zice-se, de ceva ani, neuitând că Iuda l-a vândut pe Mesia pentru doi arginți…”, a scris Cornel Dinu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT