Fotbal intern

Cornel Dinu îi dă dreptate lui Gigi Becali în privinţa fundaşilor centrali ai FCSB. “Cristea şi Miron sunt hazlii”

07.07.2020 | 10:49
Cornel Dinu ii da dreptate lui Gigi Becali in privinta fundasilor centrali ai FCSB Cristea si Miron sunt hazlii
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a plâns în repetate rânduri de calitatea cuplului de fundaşi centrali de la FCSB, Iulian Cristea – George Miron, care nu se dovedeşte a fi la înălţimea aşteptărilor. Plecarea stâlpului apărării, sârbul Bogdan Planic, se resimte acum tot mai pregnant, nici unul dintre cei doi jucători nereuşind să se ridice la nivelul prestaţiilor lui Planic.

Aflat la emisiunea Minutul 91 la Telekom Sport Cornel Dinu i-a dat dreptate lui Gigi Becali în privinţa axului central a defensivei FCSB, care se dovedeşte a fi punctul nevralgic aproape meci de meci.

ADVERTISEMENT

El a ironizat în stilul caracteristic jocul lui Miron şi Cristea şi spune că un jucător este puternic atunci când efectuează o pregătire corespunzătoare.

Cornel Dinu e de acord cu Gigi Becali în privinţa fundaşilor centrali de la FCSB

“Cristea cu Miron sunt hazlii. Faza aceea din care este eliminat Cristea, e clar, e nepermis, greşeală de poziţionare. Există, din nou, această oscilaţie a randamentului unor jucători care au posibilităţi de joc.

ADVERTISEMENT

Oscilaţiile acestea ale lui Coman, Tănase, Moruţan te pun pe gânduri. Ori există o anumită labilitate, ori procesul de antrenament are de suferit. Cea mai bună pshihologie… Eşti puternic atunci când eşti bine antrenat!”

Foarte multe accidentări în lot

FCSB şi-a concediat recent preparatorul fizic, după ce infirmeria echipei roş-albastre a ajuns să semene cu un spital de campanie. Între timp, de pe lista accidentaţilor au fost dispărut numele lui Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru.

ADVERTISEMENT

FCSB are parte din nou de multe accidentări. Gigi Becali vrea să-l readucă la echipă pe preparatorul fizic Thomas Neubert şi a discutat deja cu LaurenţiuReghecampf despre posibilitatea de a-l readuce pe Neubert la FCSB.

Gigi Becali îl vrea înapoi pe preparatorul fizic Thomas Neubert

Însă, revenirea neamţului nu va fi atât de uşoară, spune patornul FCSB. Becali e gata să-i dea un salariu mare lui Thomas Neubert, de 10 mii de euro pe lună. „Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl şi aduc.

ADVERTISEMENT

V-am spus că sunt gata să îi dau şi 10.000 pe lună şi nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta. Am mari probleme cu accidentările şi sunt supărat din cauza acestui lucru” – a spus Gigi Becali pentru ProSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,78 este cota pentru “victoria gazdelor”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: