Fotbal intern

Cornel Dinu îi desființează pe cei din DDB: „E înfiorător ce se întâmplă la Dinamo! Nu au nimic în comun cu fotbalul”

23.04.2021 | 18:20
Cornel Dinu ii desfiinteaza pe cei din DDB E infiorator ce se intampla la Dinamo Nu au nimic in comun cu fotbalul
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a lansat un atac devastator la adresa fanilor-acționari din programul DDB, despre care spune că nu se pricep deloc la fotbal și la modul în care se conduce un club.

Deși suporterii dinamoviști au salvat clubul și baza de la Săftica, fostul jucător, antrenor și conducător al lui Dinamo, Cornel Dinu, este revoltat de tot ceea ce se întâmplă la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Procurorul” a dat o sentință dură și consideră că niciodată în istoria fotbalului doi-trei oameni nu au reușit să facă mai mult rău unei echipe.

Cornel Dinu, atac frontal la DDB: „S-au pus singuri acolo, fără nicio legitimitate!”

Cornel Dinu, membru al Consiliului de Administrație în Ștefan cel Mare și acționar-minoritar, este extrem de deranjat de modul neprofesionist în care este condus Dinamo în acest moment: „Ce se întâmplă la Dinamo este înfiorător, deciziile le iau oamenii care nu au avut nimic comun cu fotbalul, din 2019 se tot aduc 13-14 jucători, dintre care nu ştiu dacă doi se justifică”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Nici jucătorii lui Dinamo nu au scăpat de furia lui „Mister”, care l-a ironizat în stilul său caracteristic pe Diego Fabbrini, mijlocașul italian al „câinilor” de la care se așteaptă salvarea în jocul ofensiv al echipei lui Dusan Uhrin: „Fabbrini, când driblează, trebuie să schimbi porţile, adică nu mai trebuie să le pui la capătul terenului, ci în lateral, el se duce în lateral mereu”.

Diego Fabbrini nu trece deloc prin momente bune, după ce atât Gheorghe Mulțescu cât și Dusan Uhrin Jr. l-au ținut pe banca de rezerve la ultimele meciuri, ba chiar antrenorul ceh a preferat să joace cu Anton pe poziție avansată.

ADVERTISEMENT

Analiză dură a lui Cornel Dinu despre managementul dezastruos al DDB-ului

Cornel Dinu a spus lucrurilor pe nume și se declară împotriva modului defectuos în care este condus clubul în acest moment, deciziile fiind luate de doi-trei oameni care în opinia sa nu au nicio legătură cu fenomenul fotbalistic sau cu modul în care este condus un club de fotbal.

“Niciodată în istoria fotbalului mondial 2-3 oameni, dintre aşa-zişii suporteri care s-au pus singuri acolo, fără nicio legitimitate, nu fac atâta rău unei echipe in istoria fotbalului”, a fost verdictul dur al lui Dinu.

ADVERTISEMENT

Dinamo are 16 meciuri fără gol înscris în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, iar în ultimele 12 meciuri din campionat „câinii” nu au câştigat nicio partidă, fiind la cea mai slabă stagiune din istoria clubului.

ADVERTISEMENT