ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cornel Dinu îi desfiinţează pe dinamovişti. Hanca a fost şi el vizat: “Ieşit total din formă!”

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României şi jucător al lui FC Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, a vorbit despre evoluţia "câinilor" din turul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano....
Autor: Iuliana Spirache | 03.10.2017 | 11:05
Cornel Dinu îi desfiinţează pe dinamovişti. Hanca a fost şi el vizat:

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României şi jucător al lui FC Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, a vorbit despre evoluţia “câinilor” din turul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano. Acesta nu a ezitat să-i critice dur pe jucătorii din “Ştefan cel Mare”, iar Sergiu Hanca nu a fost nici el scutit.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu consideră că jucătorii lui FC Dinamo Bucureşti reuşesc cu greutate să joace cele 90 de minute obligatorii din meciurile din Liga 1 Betano.  Mai mult, acesta susţine că stoperii resping ca fundaşi de la rugby.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cornel Dinu a analizat jocul lui Dinamo din turul Ligii 1

“Dramatic este faptul incontestabil de suferinţă fizică a jucătorilor lui Dinamo. Parcă nu ştiu ce înseamnă fotbalul în ziua de astăzi. Vezi nişte mingi care vine pe stoperi şi, în loc să le preia, resping ca fundaşii de la rugby. Apoi vezi la mijlocul terenului un haos total, nu vezi niciun fel de automatism.

Este foarte mult de muncă şi am mai discutat cauzele. S-au pierdut foarte mulţi jucători, nu s-a adus ce trebuie. Apoi indisciplină tactică totală. Hanca este total ieşit din formă, iar Nascimento nu poate să acopere zona. Sunt multe probleme la Dinamo. Este o echipă sleită, o echipă care pur şi simplu dă impresia că se chinuie pe teren ca să facă faţă minutelor de joc obligatorii” , a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti a încheiat turul din sezonul 2017-2018 pe poziţia a 7-a, cu 17 puncte, bifând 5 victorii, 2 egaluri şi şase înfrângeri în primele 13 runde disputate până în prezent. Formaţia din “Ştefan cel Mare” riscă să nu prindă un loc de playoff.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!