Fotbal intern

Cornel Dinu îi face praf pe jucătorii de la Dinamo. “Unde nu-i cap, vai de picioare. Glumele alea de Katsikas şi Popovici!”

11.12.2018 | 20:13
Jaime Penedo şi Giorgos Katsikas în Dinamo - CFR Cluj. Cornel Dinu îi face praf pe jucătorii lui Mircea Rednic

Cornel Dinu îi face praf pe jucătorii de la Dinamo! După ce Mircea Rednic a decis să renunţe la Jaime Penedo şi Armando Cooper, fostul selecţioner al echipei naţionale a României a sărit în apărarea lui Ionuţ Negoiţă şi i-a desfiinţat pe fotbaliştii din “Ştefan cel Mare”. Asta nu e tot! “Procurorul” i-a atacat şi pe oamenii care s-au ocupat de transferuri până la venirea lui Mircea Rednic.

Robert Moldoveanu, Mihai Popescu, Giorgos Katsikas şi Sergiu Popovici au fost principalele ţinte ale lui Cornel Dinu. “Procurorul” susţine că oficialii de la Dinamo au transferat fundaşi care nu au lovituri de cap şi care nu ştiu să facă marcaj şi i-a ridiculizat pe Katsikas şi Popovici.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii de la Dinamo

“Am spus demult, de 2-3 luni, că Dinamo se va lupta pentru retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare. S-au petrecut niște lucruri incredibile. Degeaba e acuzat exagerat domnul Negoiță. El a încercat niște lucruri. A ajuns la risipa să cheltuiască 130.000 de euro pe lună cu salariile. Se poate face performanță cu mai puțini bani. Drama lui Dinamo e că nu a știut cu ce oameni să se înconjoare. Ce pretenții să ai când îi ai pe Răduță și Iorga la juniori? Al doilea e și șeful scouterilor. Ce pretenții să ai în situația asta?

Sergiu Popovici în meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş

Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să știe să facă marcaj. Moldoveanu când îi vine mingea pe voleu în careu o trimite spre tabelă. Ce să facem în situația asta? Asta a produs centrul de copii și juniori. Plus că mai erau băieții ăia. Păi Păun a dat gol din depou, Popescu nu știu pe unde era. Mai sunt câțiva pe acolo, glumele alea de Katsikas, Popovici etc“, a zis Cornel Dinu, fostul antrenor de la Dinamo, la TV Digi Sport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri