Fotbal intern

Cornel Dinu îl atacă virulent pe medicul Adrian Motoacă: ”Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă”

30.06.2020 | 21:29
Cornel Dinu il ataca virulent pe medicul Adrian Motoaca Cand profesionistii nu mai sunt la Dinamo sobolanii fura si stau pe masa
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu îl atacă virulent pe medicul Adrian Motoacă, cel care a dezvăluit o parte dintre problemele de la clubul Dinamo București.

Adrian Motoacă a povestit că la baza de pregătire de la Săftica se întâmplă lucruri necurate, se fură foarte mult, iar o parte dintre jucători își bat joc de angajații clubului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai criticați fotbaliști de fostul medic al ”câinilor” a fost fundașul Mihai Popescu, despre care a spus că incită la scandal în vestiar și la greve, dar și că bea în cantonament.

Medicul Adrian Motoacă, atacat de Cornel Dinu

Dezvăluirile făcute de medicul Adrian Motoacă l-au enervat la culme pe Cornel Dinu, iar legenda clubului Dinamo a lansat un atac deosebit de violent la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

”Tot ce se spune în ultimul timp are un sâmbure de adevăr. Tot ce a spus băiatul ăla, despre care ştiţi că a fost medic la Dinamo, este o blasfemie. Pentru că dacă eşti medic, chiar dacă ai fost la fără frecvenţă, nu mai zic cine te-a adus că e altă discuţie, ai jurat, aşa spune Jurământul lui Hipocrate”, a spus Dinu.

”Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă. Băiatul ăsta a fost propus de cineva şi chiorul care este împărat în ţara orbilor de la Dinamo l-a promovat pe băiatul ăsta”, a continuat Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”El nu avea voie să vorbească de indisciplină şi de glume atâta timp cât el îi desumfla cauciucurile lui Straton, se punea el piedică să cadă Straton. Când vezi asemenea lucruri, pleci de la Hipocrate, de la probitate morală, profesională”, a mai declarat fostul internațional.

”Tot ce spune el are un mic sâmbure de adevăr, se poate, dar în niciun caz de maniera în care a spus el. Scoateţi-l de la categoria doctori. Nu ştiu ce a căutat acolo. Ştiu ce a căutat, dar mi-e milă să mai spun”, a încheiat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

În tot acest scandal, la Dinamo există și o veste bună. Managerul Ionel Dănciulescu și-a prelungit contractul, după ce fanii ”câinilor” au intervenit și au convins conducerea să-l păstreze în organigrama clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: