Cornel Dinu îl ceartă pe Negoiță, după cooptarea membrilor PCH în Consiliul de Administrație

în Dinamo
26/04/2018, 19:00
Cornel Dinu îl ceartă pe Negoiță, după cooptarea membrilor PCH în Consiliul de Administrație
Cornel Dinu îl ceartă pe Negoiță

Asociația “Peluza Cătălin Hîldan” a fost cooptată în Consiliul de Administrație a clubului Dinamo, iar reacțiile nu s-au lăsat prea mult așteptate! Primul care a ieșit la rampă a fost Cornel Dinu, extrem de nemulțumit de decizia conducerii.

“Nu vreau să cred că așa cum l-am cunoscut pe domnul Negoiță va lega numele său și-al lui Dinamo 1948 de acela al câtorva nelegiuți care au mai rămas în «Peluza Cătălin Hîldan» și-au pângărit numele lui Cătălin și societatea care cuprinde anul înființării clubului prin ceea ce au făcut. Altfel s-ar adeveri înțelepciunea populară: «Spune-mi cu cine te iei, ca să-ți spun cine ești!». Nu cred că domnul Negoiță ar fi vândut acțiuni când toată lumea știe că acele acțiuni sunt sub sechestru”, a declarat Dinu.

Cornel Dinu îl ceartă pe Negoiță, dar Răzvan Oprea dă cu el de pământ!

Răzvan Oprea, inițiatorul Asociației “Dinamoviști pentru Dinamo”, a sărit la gâtul lui Negoiță! ”Domnul Negoiță ne-a mințit în tot acest timp. E o sumă mică, 25.000 de lei, 250 de acțiuni, dar gestul contează. Liderii aceia din PCH au încercat să distrugă proiectul nostru de la început, au fost unealta cuiva. Iar acel cineva s-a lămurit cine e, că tot strigau peste tot că sunt omul lui Badea sau al altcuiva. Hoții strigă hoții! Domnul Negoiță nu vrea să vândă cu adevărat, altfel n-ar fi apelat la această mașinațiune, ca să blocheze singurul proiect viabil de a cumpăra clubul Dinamo. Domnul Cornel Dinu a vorbit cu oameni de afaceri, cu oameni cu putere în diverse companii, dispuși să ni se alăture, iar asta i-a făcut o frică teribilă domnului Negoiță, care acum încearcă să distrugă acest proiect”, a declarat Oprea.

Închide ×