Fotbal intern

Cornel Dinu face praf un titular de la Dinamo. “Plânge iarba când calcă amărâtul ăsta!”

13.11.2018 | 08:50
Cornel Dinu face praf un titular de la Dinamo Plange iarba cand calca amaratul asta

Cornel Dinu îl critică pe Armando Cooper, fotbalist care a fost titularizat de Mircea Rednic în meciul jucat de FC Dinamo Bucureşti cu FCSB, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

“Procurorul” nu a fost încântat de evoluţia lui Armando Cooper din derby-ul jucat pe “Arena Naţională”, iar acesta l-a desfiinţat pe mijlocaşul care l-a faultat pe Florin Tănase în careul lui Jaime Penedo şi a fost repronsabil pentru acordarea loviturii de pedeapsă.

Cornel Dinu îl critică pe Armando Cooper după Dinamo – FCSB 1-1

În timp ce urmărea gafa comisă de Armando Cooper în momentul în care Florin Tănase a obţinut lovitura de la 11 metri în meciul Dinamo – FCSB, Cornel Dinu a răbufnit: “Plânge iarba când calcă amărâtul ăsta pe ea. Ce mobilitate are… ca un ţăruş înfipt în teren”, a spus fostul selecţioner al echipei naţionale a României, conform Telekom Sport.

Armando Cooper a contestat penalty-ul acordat de Istvan Kovacs FCSB-ului
Armando Cooper după ce arbitrul Istvan Kovacs a acordat penalty pentru FCSB

Armando Cooper a fost taxat şi de Mircea Rednic la finalul meciului jucat de Dinamo contra FCSB-ului în etapa a 15-a din Liga 1 Betano. “Ultimul cu care am vorbit la ieşirea din vestiar a fost Cooper. I-am spus să nu filosofeze pe teren, că nu-l ajuta nici gazonul, să nu dribleze în zona centrală, dar exact asta a făcut. A driblat doi jucători, a vrut să mai dribleze o dată şi a pierdut mingea. Apoi, mingea a ajuns în stânga şi de acolo în careu, unde nu avea voie să atace decisiv, la experienţa lui“, a declarat Rednic, la sfârşitul meciului de pe Arena Naţională.

Armando Cooper a ajuns la Dinamo pe 29 august 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Panamezul a dorit să îşi rezilieze contractul cu formaţia din “Ştefan cel Mare” după meciul cu Concordia Chiajna, după ce a fost implicat într-un conflict cu fanii din PCH.

  • 450.000 de euro este cota lui Armando Cooper, conform transfermarkt.com
  • 8 meciuri a jucat Armando Cooper pentru Dinamo Bucureşti

 

Tags: