Fotbal intern

Cornel Dinu îl face praf pe Dan Petrescu: “Nu e antrenor!” Despre cine de la Dinamo spune că pare din ISIS

Se anunţă un nou scandal în Liga 1. Cornel Dinu, atac dur la adresa lui Petrescu. Şi Dinamo ironizata. Despre cine spune că pare din ISIS.
28.11.2017 | 11:25
Cornel Dinu il face praf pe Dan Petrescu Nu e antrenor Despre cine de la Dinamo spune ca pare din ISIS
ADVERTISEMENT

“CFR şi Dan Petrescu reconfirmă că nu ştiu să atace. Reuşita pe care Dan Petrescu a avut-o la Urziceni a venit dintr-o ermetizare a defensivei şi puţine sclipiri ale ofensivei. Mă aşteptam la mai mult de la el, era un om de fotbal cu înclinaţii de a crea spectacol. Din păcate, nu confirmă că e antrenor”, a spus Cornel Dinu despre Dan Petrescu. 

La adresa celor de la Sepsi, Dinu a fost ironic, în stilul caracteristic: “Concluzia mai şocantă decât jocul e că am văzut prima ninsoare la Cluj. În continuare, nu putem să aşteptăm lucruri importante de la Sepsi. Din păcate, e săracă cu duhul, indiferent de încercările pe care le are”.

ADVERTISEMENT

Îl face praf pe Cioinac şi ironizază moda bărbilor

Ionuţ Cioinac a intrat şi el în colimatorul lui Cornel Dinu, după ce a protestat vehement la lovitura de pedeapsă acordată lui Dinamo în meciul cu Poli Iaşi, fiind în cele din urmă eliminat. “Îmi vine să-i pocesc numele acestui băiat. Când îi vad numele, văd vechii lucrători trimişi de Uniunea Sovietică. Să-l lăsăm aşa cum e. Inexplicabilă ieşirea pe care a avut-o”, a spus Dinu.

“Şerban e un băiat foarte reuşit, dar nu ştiu ce caută la Dinamo. Există această tendinţă, ba imităm pieile roşii cu atâtea tatuaje, mai nou văd că imităm şi bărbile. Bine că n-a mai apărut şi Maftei. Parcă ar fi din ISIS”, a mai spus Dinu.

ADVERTISEMENT

Dinu le acordă şanse mici celor de la Dinamo să prindă un loc în play-off: “Dinamo va prinde doar umbra play-off-ului, lucru care s-ar putea confirma în februarie. Echipele care sunt deasupra lui Dinamo sunt, incontestabil, net superioare ca dinamică de joc, ca prestaţii şi ceea ce înseamnă o incontestabilă coeziune de joc. Jocul a lăsat mult de dorit. A fost un ritm lent, care putea fi salvat doar dacă era ceaţă. Din păcate, a fost o mişcare de desene animate a jucătorilor celor două echipe”