Fotbal intern

Cornel Dinu îl dărâmă pe Mureșan pentru contractul lui Conceicao: „Molima care a distrus fotbalul. După plecarea lui Paszkany, s-a ales praful!”

22.11.2018 | 22:37
Cornel Dinu il darama pe Muresan pentru contractul lui Conceicao Molima care a distrus fotbalul Dupa plecarea lui Paszkany sa ales praful

Cornel Dinu era informat despre dezvăluirea făcută de FANATIK.RO în momentul când i-am solicitat o părere despre documentele care fac de râs fotbalul românesc. Este vorba despre contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj, care are o clauză prin care e obligat să se consulte cu șefii când face primul 11. „Am văzut ce ați publicat, am citit azi-noapte, pentru că nu prea dorm și m-a prins somnul abia la 6 dimineața”, începe Dinu.

Legenda dinamovistă îl vede drept principal vinovat pe fostul președinte Iuliu Mureșan, care a semnat contractul lui Toni Conceicao împreună cu portughezul și cu Marian Băgăcean, patronul „inventat” al clubului condus din umbră de Neluțu Varga. „Mister” nu-l menajează nici pe Conceicao pentru că a putut să semneze așa ceva. „Probabil de foame! Nu-l știe nimeni nici în Portugalia…”

Cornel Dinu despre contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj. „Doctorul Mureșan, la bătrânețe, și-a găsit vocația”

Cineștie de la CFR, ca să-i spun civilizat lui Iuliu Mureșan, s-a trezit la bătrânețe că și-a descoperit vocația și impune jucători. Face primul 11, alege fotbaliști. Nu are nicio legătură cu fotbalul, cu fenomenul. Face parte din molima care a cuprins și a distrus fotbalul nostru. Să nu uităm că vorbim despre doctorul Iuliu Mureșan, medic la Inspectoratul de Poliție Cluj înainte de a veni la CFR Cluj.

Iuliu Mureșan i-a făcut lui Toni Conceicao un contract prin care îl obligă să se consulte cu șefii când face primul 11. Inclusiv la meciurile amicale!
Iuliu Mureșan i-a făcut prietenului Toni Conceicao un contract prin care îl obligă să se consulte cu șefii când face primul 11. Inclusiv la meciurile amicale!

Cât timp a fost Paszkany acolo s-a făcut treabă, s-au produs bani, a fost performanță, apoi Mureșan a făcut în așa fel încât să se aleagă praful. A distrus totul! Iar cu acest contract a intrat în categoria altor impostori care sunt în fotbalul românesc. Cum le spun eu, creatorii tâlhăriei de piață, care acum și-au luat cluburi de fotbal și au impresia că se pricep la futbol. Ca să pronunțăm corect. Despre Mureșan e suficient să amintim doar ce a făcut în sezonul ăsta: cum l-a umilit după 3 meciuri pe Edi Iordănescu, episodul halucinant numit Dudelange și acest contract de vasal făcut prietenului Toni Conceicao”, a declarat Cornel Dinu pentru FANATIK.RO.

Cornel Dinu despre Toni Conceicao: „O făcătură! În Portugalia e doar o coincidență cu adevăratul Conceicao”

Nici actorul principal al acestui scandal, antrenorul portughez Toni Conceicao, nu a scăpat de indignarea lui Cornel Dinu, care credea altceva despre lusitan.

Toni Conceicao e o făcătură de antrenor! Când am auzit de Conceicao, am crezut că este fostul celebru jucător. Dar el nu are nicio treabă. El este cunoscut în Portugalia doar pentru coincidența de nume cu Sergio Conceicao. Unde a mai antrenat Toni Conceicao în prima divizie decât la noi? De aia a acceptat imediat tot ce i s-a trecut acolo în contract. Cine-i mai dădea lui, un nimeni, 10.000 de euro pe lună?”, mai spune „Procurorul”.

Toni Conceicao câștigă 10.000 de euro pe lună la CFR Cluj, dar nu are nicio clauză de reziliere
Toni Conceicao câștigă 10.000 de euro pe lună la CFR Cluj, dar nu are nicio clauză de reziliere

Exclusivitatea marca FANATIK.RO a făcut furori în lumea fotbalului, site-ul nostru obținând multe reacții exclusive despre contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj care ne face de râsul lumii fotbalistice. Gigi Becali, Edi Iordănescu, Mircea Rednic sunt doar câțiva oameni importanți care au oferit reacții.

Ce clauze halucinante are Toni Conceicao în contractul cu CFR Cluj

  • # se consultă cu Consiliul de Administraţie cu privire la formaţia care intră în teren la jocurile oficiale şi amicale;
  • # colaborează cu conducerea clubului formulând opinii din punct de vedere tehnic;
  • # participă ori de cîte ori este solicitat la sedinţele cu administraţia;
  • # face propuneri conducerii clubului pentru aplicarea de sancţiuni disciplinare jucătorilor;
  • # trebuie să restituie integral echipamentul primit la încetarea contractului!
  • # preşedintele are dreptul de a exercita controlul asupra antrenorului, de a evalua performanţa activităţii acestuia.