Fotbal intern

Cornel Dinu îl desființează pe Marius Avram după prestația din FCSB – Craiova 3-2. “Nu înțelege! E prost ca noaptea!”

26.02.2019 | 08:56
Cornel Dinu il desfiinteaza pe Marius Avram dupa prestatia din FCSB  Craiova 32 Nu intelege E prost ca noaptea

Cornel Dinu, fostul selecționer al echipei naționale a României, l-a desființat pe Marius Avram, arbitrul delegat de CCA la derby-ul câștigat de FCSB în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2, în etapa 25 din Liga 1 Betano.

După ce oficialii de la Universitatea Craiova au contestat delegarea lui Marius Avram la meciul cu FCSB, toate acestea deoarece arbitrul este un apropiat al familiei lui Valeriu Argăseală, președintele formației roș-albastre. Cornel Dinu a avut o reacție nervoasă la adresa centralului.

Marius Avram, desființat de Cornel Dinu după FCSB – U Craiova 3-2

“Nu înțelege, mă! El e prost ca noaptea! Din el, ta-su și frati-su nu faci un arbitru ca lumea”, a spus Cornel Dinu, după ce FCSB s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-2.

Marius Avram în meciul FCSB – U Craiova 3-2

Cornel Dinu a comentat și modul în care jucătorii de la Universitatea Craiova s-au apărat la golul înscris de Ioan Hora. “Nu poți sta așa! Stai, mă, cu fața la adversar, că ne vede lumea. Parcă stau într-o rână. Zici că li s-a deschis ușa și îi trage curenul. Orice apărător trebuie să stea în fața atacantului”, a mai spus “Procurorul”

U Craiova și Cristi Balaj l-au contestat pe Marius Avram

La finalul meciului disputat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la FCSB, Devis Mangia l-a făcut praf pe Marius Avram în fața staff-ului său, fază surprinsă de reporterii FANATIK. Dezgustat de prestația arbitrului delegat de CCA, antrenorul italian a spus: “That referee is a big snake! Anaconda! (n.r. Acest arbitru este un mare șarpe! Anaconda!”

Mai mult, prestația lui Marius Avram din derby-ului FCSB – Universitatea Craiova a fost comentată și de Cristi Balaj. Fostul arbitru a analizat prestația centralului și a declarat că acesta a comis câteva greșeli în timpul meciului de pe Arena Națională“Dacă ar fi avut o poziție mai bună, sigur ar fi văzut cum Pintilii vine cu talpa pe piciorul lui Bancu. Aici a greșit, ar fi meritat cartonașul galben”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

 

Tags: