Fotbal intern

Cornel Dinu îl distruge pe Glavina: „’Globin’ ăsta sigur nu s-a născut în Serbia”

31.07.2018 | 10:33
Cornel Dinu l-a făcut praf pe atacantul Craiovei, Dominik Glavina

Cornel Dinu a analizat criza în care se află echipa din Craiova, fără victorie și gol înscris după primele două etape. „Procurorul” l-a luat la țintă pe atacantul croat Dominik Glavina, pe care nu îl consideră o soluție pentru atacul oltenilor.

Fostul selecţioner susţine că Devis Mangia a greşit selecţia în această vară şi acest lucru se vede în rezultatele echipei: „La un antrenor contează foarte mult actul de selecţie. O echipă foarte bună un antrenor o face cu jucători foarte buni. Sigur că sunt şi antrenori care ridică valoarea unei echipe, dar până la un nivel mediu. Să te duci cu o echipă medie să te baţi pentru primele locuri este aproape imposibil. Nu mai are atacanţi… La ora actuală nu ştiu ce este cu Glavina ăsta, cu ”Globin”, cu ”gloabă”, că e mai mult gloabă, ăsta nu cred că este din Serbia sau din teritoriul Serbiei. Îmi închipui cine l-a adus, cum l-a adus, a auzit fel de fel de legende… Îmi pare rău, la Craiova există tradiţie, acest bum de a se face echipă. Deocamdată, au şi un măr al discordiei pe care-l gustă deocamdată. Mai mult decât atât, au decepţia unui public călduros, care vrea fotbal şi care a fost obişnuit cu spectacol. Dar nu mai avem actori mari, nu mai avem spectacol, nu mai avem nici teatru”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Glavina, titular la Craiova după transferurile făcute de olteni și criticate de Cornel Dinu

Cornel Dinu a făcut referire la campania de transferuri a celor de la CS U Craiova în această vară. Oltenii i-au vândut pe Băluță la Slavia Praga, Gustavo în China și Screciu la Genk. În locul său nu a fost adus decât Cicâldău, mijlocaș la închidere care nu poate suplini pe cei doi mijlocași ofensivi care completau alături de Alex Mitriță tripleta ofensivă a Craiovei.

Nici Devis Mangia nu s-a arătat încântat de prestația în ofensivă a echipei sale: „E clar că avem o problemă la finalizare. Nu sunt supărat pe jucători, asta a fost azi. Trebuie să ne recuperăm și să încercăm să facem lucruri mai bune decât am făcut azi. Trebuie să încercăm să îmbunătățim jocul, nu este vorba de criză. E normal să fim criticați de suporteri, ei trebuie să spună ceea ce gândesc”, a spus tehnicianul italian, după înfrângerea cu Sepsi.

Fanii însă nu îi iartă pe jucători după prestația extrem de slabă din acest debut de sezon, dar nici staff-ul tehnic„Nu este posibil să începi sezonul în felul acesta, să vinzi trei jucători esențiali și să nu poţi să pui ceva în locul lor pentru a se lega jocul. Jocul este urât, multe pase laterale, nu amenințăm poarta dar nici nu avem cu cine. Nu aşa se organizează un club profesionist de fotbal cu pretenții. Păcat de suporteri, care tot timpul și-au respectat blazonul. Hai Craiova”, e un mesaj postat de fani.

“Dacă scăpăm de retrogradare, să ziceţi mersi. Ce să faci cu Briceag, Glavina şi Barbuţ? Ruşine să vă fie! Vrem jucători. Marcel Popescu, pleacă de la echipă. Nu avem titulari, nu avem rezerve. În asemenea condiţii cred că ne batem la retrogradare. Absolut jalnici”, a mai scris un alt suporter.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri