Fotbal intern

Cornel Dinu îl distruge pe Mihai Popescu, fundașul lui Dinamo: ”Se face instrucție cu el. Nu s-au dat nicio două sticle de whisky în schimbul său”

12.02.2020 | 21:27
Cornel Dinu il distruge pe Mihai Popescu fundasul lui Dinamo Se face instructie cu el Nu sau dat nicio doua sticle de whisky in schimbul sau
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat pentru al treilea sezon la rând participarea în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Jucătorii lui Dusan Uhrin nu au fost menajați de legenda clubului din ”Ștefan cel Mare”, Cornel Dinu. Acesta l-a luat la țintă pe fundașul central Mihai Popescu, depășit clar în meciul pierdut de ”câini” cu FC Voluntari, scor 1-2.

Cornel Dinu îl ironizează pe Mihai Popescu: ”Se face instrucție cu el. Nu s-au dat nicio două sticle de whisky pe el”

Folosit de Dusan Uhrin în centrul defensivei dinamoviste alături de Ricardo Grigore, Mihai Popescu a fost fără replică în fața lui Cătălin Țîră, la faza în care echipa din Ilfov a egalat.

ADVERTISEMENT

Prestația lui Popescu nu a scăpat nepenalizată de Cornel Dinu. Fostul mare jucător al clubului din Ștefan cel Mare l-a ironizat în stilul său caracteristic pe elevul lui Uhrin.

”Nu e prima dată când cu săracul Popescu se face instrucție. De data aceasta Ţîră. S-a mai întâmplat în câteva situaţii.

ADVERTISEMENT

A fost exportat în Scoţia, acolo nici măcar nu au dat în schimb două sticle de whisky. Nu e cazul meu, că nu mai consum”, a spus Dinu, la Telekomsport.

Dinu face trimitere la trecutul ”scoțian” al lui Popescu. În 2019, acesta a jucat sub formă de împrumut, în 17 meciuri pentru scoţienii de la St. Mirren. Scoțienii nu l-au transferat definitiv de la Dinamo deşi aveau această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Mihai Popescu ratează derby-ul cu FCSB

Mihai Popescu (26 de ani) nu va fi pe teren la derby-ul cu FCSB, programat duminică de la ora 20:00.

Apărătorul lui Dinamo a primit cartonaș galben cu Voluntari și este suspendat. Acesta s-a declarat extrem de supărat după gestul comis în meciul de duninică.

ADVERTISEMENT

”A fost o prostie a mea, la nervi nu am mai gândit. Abia după ce am luat cartonașul am realizat ce prostie am făcut, dar sunt jucători care mă pot înlocui.

Nu contează în ce situație sau pe loc suntem, o să mergem la victorie cu FCSB, mai ales că suntem rivali. Ne pare rău pentru fani, ne cerem scuze. Sperăm să vină la derby și sigur vor veni, au fost mereu la înălțime. Sperăm să îi facem bucuroși”, a declarat Mihai Popescu în urmă cu trei zile.

ADVERTISEMENT