ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Dinu îl face praf pe Adam Nemec: „E sfidare, tupeu obraznic nemăsurat!”

Autor: Bogdan Ciutacu | 11.05.2021 | 21:29
Cornel Dinu îl face praf pe Adam Nemec: „E sfidare, tupeu obraznic nemăsurat!”
Cornel Dinu il face praf pe Adam Nemec: „E sfidare, tupeu obraznic nemasurat! Are 17 mii de euro pe luna”

Cornel Dinu a fost extrem de critic la adresa atacantului dinamovist, Adam Nemec, pe care l-a acuzat de sfidare și obrăznicie datorită salariului său de 17.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo a vorbit pentru ProSport despre situației echipei. „Procurorul” a dat o sentință dură în cazul atacantului slovac de 35 de ani, care are un salariu comparabil cu cele de la FCSB și CFR, deși a marcat doar cinci goluri în 31 de partide în acest sezon.

„Mister” îl laudă în schimb pe Dusan Uhrin, pe care îl consideră principalul „vinovat” în revirimentul lui Dinamo, care a reușit o serie de patru victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1 și aproape a scăpat de retrogradare.

Cornel Dinu îi bate obrazul lui Adam Nemec: „Are 17 mii de euro pe lună!”

Adam Nemec, alături Diego Fabbrini și Paul Anton sunt printre jucătorii cu cele mai mari salarii la Dinamo, cu mult peste posibilitățile actuale ale lui Dinamo, care are probleme mari financiare, iar jucătorii sunt deja neplătiți de două-trei luni.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a spus lucrurilor pe nume și l-a luat la țintă pe veteranul din „haita” dinamovistă, care a avut probleme cu accidentările în ultima vreme și a înscris destul de rar. Dinamovistul este extrem de deranjat de îndrăzneala atacantului, care a cerut un salariu fabulos pentru perioada prin care trece clubul.

„Nemec e tot un fel de apărător e, că joacă la adversari el, nu poate să dribleze, rar trage la poartă. Să dea Dumnezeu să mă contrazică! El are doar câteva goluri marcate”, a spus Dinu despre apetitul ofensiv al lui Adam Nemec, care a reușit patru goluri în campionat, unul în Cupă, la care se adaugă și alte trei assist-uri.

Cornel Dinu îl ironizează pe Adam Nemec: „Are un salariu pe măsura potenței financiare a lui Dinamo”

Cornel Dinu a continuat să îl ironizeze pe jucătorul „câinilor”, care are un salariu uriaș ținând cont de situația financiară a clubului adus aproape în faliment de către Pablo Cortacero și acoliții săi, care au încheiat contracte pe sume foarte mari cu jucătorii străini:

ADVERTISEMENT

„Și bineînțeles că are un salariu pe măsura potenției financiare a lui Dinamo, 17 mii de euro, care e sfidare, tupeu obraznic nemăsurat, dar asta e altă discuție, nu mai vreau să îmi fac sânge rău”, a spus cu regret și plin de nervi fostul mare jucător al lui Dinamo.

Adam Nemec a marcat ultima oară în campionat împotriva celor de la FC Voluntari, când Dinamo a câștigat cu 2-0. Slovacul nu mai marcase în Liga de la meciul cu FC Hermannstadt, de pe data 13 ianuarie 2021, când alb-roșii se impuneau tot cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec, măcinat de accidentări și de probleme personale

Adam Nemec a lipsit din primul unsprezece al lui Dinamo în șapte partide din cauza unei accidentări, iar echipa a suferit foarte mult în plan ofensiv. Jucătorul este departe de forma la care se afla atunci când a venit la Dinamo în 2016, când a cucerit singurul trofeu: Cupa Ligii.

Atacantul dinamovist a revenit pe teren cu CFR Cluj pe data de 5 aprilie, după o absență de două luni cauzată de o accidentare. Nemec reluase antrenamente la începutul lunii martie, însă recuperea fizică a durat mai mult decât se aștepta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele medicale, Nemec a fost apăsat și de probleme personale, după ce soția sa a avut niște probleme de sănătate, iar jucătorul a lipsit din lotul lui Gigi Mulțescu din acest motiv, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!