Fotbal intern

Cornel Dinu îl face praf pe Florin Prunea: „Nu înțeleg de ce a fost adus la Dinamo. Are încă atitudine de portar: iese pe centrare și mai dă și cu pumnul”. EXCLUSIV

04.01.2020 | 18:03
Cornel Dinu il face praf pe Florin Prunea Nu inteleg de ce a fost adus la Dinamo Are inca atitudine de portar iese pe centrare si mai da si cu pumnul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu l-a criticat pe Florin Prunea, într-un interviu acordat pentru FANATIK. „Mister” declară că aducerea fostului component al Generației de Aur la Dinamo a fost neinspirată, iar contribuția sa la echipă nu este vizibilă.

Cornel Dinu, critici pentru Florin Prunea

Florin Prunea a ajuns în vară la Dinamo și, alături de Eugen Neagoe, a adus fotbaliști precum Andrei Sin, Alexandru Răuță, Kevin Bru sau Gabriel de Moura, însă rezultatele au fost sub așteptări, echipa fiind la șapte puncte de play-off, cu patru etape înaintea finalului sezonului regular.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a declarat, într-un interviu pentru FANATIK, că aducerea lui Florin Prunea la Dinamo a fost neinspirată, aducând ca argumente lipsa de realizări ale oficialului la echipele pe la care a trecut.

Eu nu înțeleg nici acum de ce a fost adus Florin Prunea la Dinamo. Când aduci pe cineva pe această funcție te uiți la pedigree, la CV, la tot. Bănuiesc că ai fost adus ca să iei decizii, să te impui sau ai fost adus doar pentru că ai fost la un moment dat pe la FRF…

ADVERTISEMENT

Eu cred că nu s-a stabilit clar de la început ce atribuții trebuie să aibă Prunea, ce trebuie să facă. Pentru că observ că el are în continuare o atitudine de portar, iese pe centrare, mai ratează mingea și atunci dă cu pumnul din grabă… Altfel spus e mai impulsiv și reacționează de multe ori la cald”, a declarat Cornel Dinu pentru FANATIK.

Misiune dificilă pentru atingerea obiectivului

Dinamo pare din ce în ce mai aproape să bifeze al treilea sezon în care nu reușește calificarea în play-off. După 22 de etape, formația antrenată de Dusan Uhrin este pe locul opt în ierarhia competiției interne, cu 28 de puncte, la șapte în spatele celor de la Viitorul, ocupanta locului șase.

ADVERTISEMENT

În ultimele patru etape ale sezonului regular, Dinamo va întâlni Astra Giurgiu și FCSB pe teren propriu, și are programate deplasări la Voluntari și Mediaș.