Fotbal intern

Cornel Dinu îl face praf pe Kino Delorge: “Ia-ţi paşaportul şi dă-l afară din casă”

02.11.2018 | 11:09
Cornel Dinu il face praf pe Kino Delorge Iati pasaportul si dal afara din casa

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Kino Delorge, cel care a ratat de două ori penalty în duelul cu Miercurea Ciuc, din optimile Cupei României! Nu doar belgianul a fost criticat de Dinu, ci şi Ionuţ Şerban, despre care a spus că acesta păcăleşte fotbalul, şi Mircea Axente, atacant fără calităţi în opinia lui “Mister”.

În opinia lui Cornel Dinu, şi Mircea Rednic a greşit atunci când a decis să-l intorducă în teren pe Mircea Axente: “Şerban păcăleşte fotbalul de 3 ani! Delorge, ia-ţi paşaportul şi dă-l afară din ţară. Rednic are şi el o vină că nu poţi să stai cu Axente pe teren. Ăsta n-are nicio calitate”, a declarat Cornel Dinu la un post de televiziune.

Cornel Dinu îl face praf pe Kino Delorge

Evoluţia celor de la Dinamo a lăsat mult de dorit la Miecurea Ciuc. După ce au fost conduşi cu scorul de 2-0 de o echipă din Liga 3, “câinii” au reuşit să revină şi să ducă meciul în prelungiri. După 3-3, s-a ajuns în cele din urmă la lovituri de departajare şi ultimul penalty a fost ratat de două ori de Delorge! În primă fază, arbitrul a decis repetarea loviturii, însă belgianul a ratat din nou şi Dinamo era eliminată.

Delorge a atras criticile lui Dinu, dar şi ironiile suporterilor. Acesta a fost principala ţintă a ironiilor apărute pe internet în rândul rivalilor lui FC Dinamo Bucureşti.

Kino Delorge în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sâmbătă 1 septembrie 2018.
Kino Delorge în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano

Cine e Kino Delorge

Kino Delorge s-a născut pe 5 ianuarie 1980, la Hasselt, în Belgia. Joacă pe postul de fundaş lateral şi a început fotbalul la juniorii lui Genk, apoi a fost promovat la echipa a doua a clubului. A fost împrumutat la FC Dordrecht pentru un sezon, iar în vara acestui an a venit gratis la formaţia din Ştefan cel Mare.