Fotbal intern

Cornel Dinu îl face praf pe Toni Petrea: „Priviți figura lui, părea vesel!”

29.04.2021 | 23:13
Cornel Dinu il face praf pe Toni Petrea Priviti figura lui parea vesel
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a vorbit la finalul partidei dintre Craiova și FCSB, scor 2-0, iar „Procurorul” l-a făcut praf pe Toni Petrea, căruia i-a reproșat aerul vesel pe care îl emana la finalul confruntării.

Și Basara Panduru a comentat partida din Bănie și a remarcat implicarea jucătorilor olteni la fiecare meci, deși, spune el, nu îl impresionează jocul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a făcut o comparație între Toni Petrea și Marinos Ouzounidis și consideră că tehnicianul grec este un antrenor în adevăratul sens al cuvântului.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Toni Petrea

Cornel Dinu nu a avut milă de Toni Petrea și îi reproșează tehnicianul faptul că zâmbea după înfrângerea suferită de FCSB în Bănie: „Nu poți să zâmbești după acest meci cum a făcut Toni Petrea. Carisma antrenorului, figura lui… îmi aduc aminte când intra pe vremuri un antrenor în vestiar, toată lumea se ridica în picioare.

ADVERTISEMENT

Priviți figura lui Ouzounidi și priviți către figura și figurile lui Toni Petrea, care părea vesel. El are o anumită prezență pe scenă, textul e scris din culise”.

„Sunt reconfirmări la această partida. Craiova e o echipă realistă și au câțiva jucători care fac diferența la mijlocul terenului, precum Nistor și Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Ivan e în continuă creștere valorică, pune probleme. Craiova e în grafic și iată că s-a impus la 2 goluri. La FCSB, nu e o colectivitate, nu de acum, e demult, acum e doar o reconfirmare. După eliminarea lui Vătăjelu, preactic, FCSB nu are nicio ocazie”, a mai spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

„Nu mă dă pe spate ce joacă Craiova!”

Basarab Panduru a vorbit despre stilul de joc al Craiovei, care nu îl impresioneză, însă îi apreciază pe jucătorii oltenilor pentru implicarea de la fiecare meci: „Nu mă dă pe spate ce joacă Craiova, însă pot spune că sunt 100% implicați la fiecare meci, implicați emoțional.

ADVERTISEMENT

Totodată, analistul TV, a glumit și pe seama spuselor lui Toni Petrea, care a încercat să explice titularizarea lui Adrian Niță, dar și schimbarea tânărului jucător:

„E culmea fotbalului românesc, nici nu l-ai băgat, nici nu l-ai scos, dar deja te scuzi. Nu mai e de calculat nimic la titlu, se poate întâmpla orice”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT