Fotbal intern

Cornel Dinu îl ironizează pe Mattia Montini. “Aduce aminte de Papa Paul al VI-lea!”

30.11.2018 | 18:35
Cornel Dinu il ironizeaza pe Mattia Montini Aduce aminte de Papa Paul al VIlea

Cornel Dinu l-a ironizat pe Mattia Montini, fotbalistul transferat de Mircea Rednic şi care a evoluat în repriza a doua a partidei disputate de Dinamo Bucureşti cu Gaz Metan Medial, scor 1-1, din etapa a 16-a. “Procurorul” nu a avut milă de fundaşul central italian în vârstă de 26 de ani.

Cornel Dinu l-a luat peste picior pe italianul care a jucat pentru Bari, Livorno şi AS Roma. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României aşteaptă ca Mattia Montini să demonstreze că are valoare şi susţine că îşi aduce aminte “de un cardinal celebru, care a devenit Papa Paul al VI-lea” atunci când se gândeşte la italianul lui Dinamo Bucureşti.

Mattia Montini, ironizat de Cornel Dinu

“Unele nume sunt acceptabile. Mă gândesc la acest Mattia Montini, care aduce aminte de un cardinal celebru, care a devenit Papa Paul al VI-lea. Sună frumos, dar să sune şi pe teren, nu doar în catedrală, unde se duce să se roage”, a spus Cornel Dinu, conform Digi Sport.

Rachid Ait Atmane, Diogo Salomao şi Mattia Montini în meciul Dinamo - Gaz Metan. Cornel Dinu îl ironizează pe italianul "câinilor"
Rachid Ait Atmane, Diogo Salomao şi Mattia Montini în meciul Dinamo – Gaz Metan

Mattia Montini a semnat cu FC Dinamo Bucureşti după o perioadă de probe. FANATIK.RO a anunţat că italianul l-a impresionat pe Mircea Rednic şi a decis să îi dea acestuia şansa să demonstreze că are talent. Fundaşul central a fost al patrulea jucător care a ajuns sub comanda “Puriului”, după Naser Aliji, Rachid Ait Atmane şi Simon Zenke.

Fostul internaţional U20 al Italiei poate evolua pe ambele benzi, dar şi în centrul liniei ofensive, a semnat contractul cu Dinamo Bucureşti după derby-ul jucat contra celor de la FCSB. În vârstă de 26 de ani, Montini a crescut la academia celor de la AS Roma şi a fost unul dintre golgheterii de la Primavera, cu 22 de goluri înscrise în 38 de partide jucate. Ultima oară, Mattia Montini a evoluat pentru Bari care l-aîmprumutat la Monopoli şi Livorno.