ADVERTISEMENT
Sport

Cornel Dinu îl propune pe Dumitru Cardoso la națională: “Este complet!”

Autor: Eduard Dimiean | 10.11.2020 | 00:03
Cornel Dinu îl propune pe Dumitru Cardoso la națională:
Cornel Dinu îl propune pe Dumitru Cardoso la națională: "Este complet!" (HEPTA)

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu îl propune pe Dumitru Cardoso la naționala României după prestația avută de acesta în  partida contra celor de la UTA Arad. Legenda lui Dinamo apreciază stilul de joc al lui Cardoso dar și nivelul de pregătire fizică de care jucătorul cu dublă cetățenie a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

Dumitru Cardoso a fost omul meciului în partida câștigată în deplasare de Gaz Metan la Arad, atacantul trecându-și în cont și două goluri.

Pentru naționala României urmează 3 meciuri în decurs de o săptămână, amicalul cu Belarus și paridele oficiale din UEFA Nations League contra Norvegiei și Irlandei de Nord.

Cornel Dinu îl propune pe Cardoso la națională: “Este complet”

Cornel Dinu s-a arătat impresionat de evoluția lui Dumitru Cardoso, venind cu propunerea de selecție a acestuia la națională: ”Să ne aducem aminte, că acum un an de zile, ne gândeam că este o soluţie pentru echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică, un fotbalist de atac, cu multe calităţi. Are dribling, şut, calitate fizică, simţ tactic. Se vede că între raţiune şi execuţie există o legătură.

O combinaţie interesantă între Dumitru, mare Sfânt, şi Cardoso, probabil după tată. Dacă tot ne gândim la jucători naturalizaţi, nu ştiu exact care e situaţia lui, dar dacă are şi cetăţenie, cred că merită luat în calcul şi Mitică Cardoso.” a declarat Dinu la Telekomsport.

Jorge Costa roluri diferite, atitudine similară

Deasemenea, tot în cadrul aceleiași emisiuni, Cornel Dinu a evidențiat și atitudinea lui Jorge Costa, fostul mare fundaș al lui FC Porto, poreclit “Animalul” în vremurile sale de glorie, ajuns în prezent pe banca tehnică a medieșenilor:

ADVERTISEMENT

Așa cum a fost de necruţător ca jucător, aşa pare şi ca antrenor. Jorge Costa a reuşit să dea aceeaşi atitudine de joc şi băieţilor săi. Se vede că necruţătorul din teren care a fost Costa este la fel şi pe bancă. Să vedem cât va dura”. a portretizat Dinu mandatul lui Costa la Gaz Metan Mediaș.

Medieșenii se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1 cu 13 puncte acumulate în 10 partide și având un golaveraj pozitiv +1.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!