Sport

Cornel Dinu îl pune la zid pe Florinel Coman: “S-a născut obosit”

09.10.2018 | 14:17
Cornel Dinu il pune la zid pe Florinel Coman Sa nascut obosit

Gigi Becali l-a poreclit pe Florinel Coman “Kylian Mbappe de România”, iar Cornel Dinu l-a pus la zid pe “şeptarul” celor de la FCSB şi spune că jucătorului nici prin minte nu ar trebui să-i treacă faptul că ar avea ceva în comun cu starul francez.

“Coman, săracul, s-a născut obosit. Nu va ajunge niciodată nici să se uite… Eu nu i-aş da voie să îl privească pe Mbappe! Nu are nicio legătură cu el, mai ales după ce a dat patru goluri acum şi ce a făcut prin teren”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Coman, pus la zid de Dinu

Gigi Becali şi-a făcut planul cu “Mbappe” Coman, jucător pe care ar vrea să îl vândă pe o sumă colosală: “Florinel (nr. Coman) n-o să coste 100 de milioane de euro. Face 200 de milioane, nu 100! Bine, bine, o să vedeți! Neymar face 400 de milioane acum, nu 222 (nr. clauza de reziliere plătită de PSG)! Peste 3 ani, când îl vând pe Florinel, valoarea lui va fi de 2-300 de milioane. Îi schimb clauza! Voi râdeți, dar când o să le rezolv eu… Dar voi găsiți să aruncați cu noroi! Faptele rămân în creierul oamenilor simpli.

Suntem la ani lumină, dar eu o să încep să mă apropii cu Man şi Florinel Coman, o să vedem acolo în centru cine o să fie.E mare diferenţă, o să spuneţi că am înnebunit, dar dacă ne ocupăm de Coman, are ceva în plus faţă de Mbappe. Nu se compară la ora asta, dar nativ are ceva în plus. Are driblingul în plus. E mai şarpe decât Mbappe la dribling”, spunea Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Cornel Dinu îl pune la zid pe Florinel Coman. Jucătorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapă a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică, 29 iulie 2018.
Cornel Dinu îl pune la zid pe Florinel Coman. Jucătorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti,

Cornel Dinu l-a criticat pe Florinel Coman după ce acesta a evoluat în doar câteva minute în înfrângerea FCSB-ului din Liga 1 Betano cu Concordia Chiajna.