Sport

Cornel Dinu, încă un atac violent la adresa lui Ionuț Negoiță: ”E stelist. Și el, și fratele său”

Fostul internațional Cornel Dinu a lansat un atac la adresa lui Ionuț Negoiță, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația de la Dinamo.
27.05.2021 | 21:26
Cornel Dinu inca un atac violent la adresa lui Ionut Negoita E stelist Si el si fratele sau
ADVERTISEMENT

Fostul finanțator al ”câinilor” a explicat acum o lună motivul pentru care a vândut pachetul majoritar de acțiuni al clubului și susținea că în ciuda aparențelor Dinamo nu este un club tocmai iubit.

Cornel Dinu a criticat foarte des în ultimii ani situația de la Dinamo și i-a avertizat pe fanii din DDB că vor avea probleme mari în continuare, mai ales din cauza lui Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, atacat din toate pozițiile de Cornel Dinu

După ce Dinamo și-a luat licența pentru sezonul viitor și a scăpat de la retrogradare, fostul acționar majoritar i-a somat pe șefii ”alb-roșilor” și pe cei din DDB să elibereze birourile de la RIN și minihotelul de la Săftica.

Decizia lui Ionuț Negoiță l-a înfuriat extrem de tare pe Cornel Dinu, care l-a atacat extrem de dur pe fostul șef din Ștefan cel Mare, despre care a spus că este stelist, lucrur care îl va face pe acesta și mai urât de suporterii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

”E normal ca el să ajungă și la maniera asta, pentru că el a făcut o afacere rentabilă pentru el și familia lui din preluarea lui Dinamo. Vina este și a celor care au dat clubul pe mâna unui individ ca Negoiță”, a declarat Dinu pentru prosport.ro.

Dinu crede că Negoiță conduce Dinamo prin terți

”Ăștia nu sunt niște oameni, sunt niște mașini de socotit bani, ei nu au suflet, nu au nimic, pe ei îi interesează banul. Și ăștia domină societatea românească.

ADVERTISEMENT

Problema este că Dinamo e într-o situație foarte grea și eu și mai mulți spunem de vreun an cel puțin că toate operațiunile care s-au făcut sunt făcute de Negoiță și de echipa lui de terți.

De la început, nimeni din această operațiune caritabilă care se numește DDB nu s-a îndreptat asupra vinovatului principal care este Negoiță. Nu poți să dai echipa unui om ale cărui sentimente sunt opuse lui Dinamo”, a mai spus ”Procurorul”.

ADVERTISEMENT

Negoiță a dat ordin ca Dinamo să ajungă la spanioli

”Toți erau steliști acolo la RIN, deci și Negoiță. Păi, cum să nu, e stelist, stelist, și el, și fratele său. Situația este infernală la ora actuală, pentru că de atâta timp, nimeni nu se îndreaptă împotriva celui care este în continuare deținătorul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță.

Eu l-am întrebat pe Bălănescu despre contractele astea și a spus că a venit ordin direct de la Ionuț Negoiță să dea clubul spaniolilor”, a încheiat Cornel Dinu.

Ionuț Negoiță a explicat că are alte planuri cu birourile de la RIN, însă le acordă un răgaz de două luni dinamoviștilor să își găsească al sediu. În ceea ce privește clădirea de la Săftica, el a dat de înțeles că nu ține neapărat să îi deposedeze pe dinamoviști de facilitățile de acolo, ci solicită să acopere o parte dintre cheltuieli.

ADVERTISEMENT