Fotbal intern

Cornel Dinu, înjurături grosolane la adresa lui Ioan Andone şi Gigi Mulţescu: “Fotbaliștii p… ați fost!” Video

21.05.2020 | 23:21
Cornel Dinu injuraturi grosolane la adresa lui Ioan Andone si Gigi Multescu Fotbalistii p ati fost Video
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a fost filmat recent în timp ce le adresa înjurături grosolane lui Ioan Andone şi Gigi Mulţescu. Filmarea a apărut pe reţelele de socializare în cursul serii de joi şi a fost realizată de curând.

Cornel Dinu, înjurături grosolane la adresa lui Ioan Andone şi Gigi Mulţescu

În clipul apărut pe reţelele de socializare, Cornel Dinu a fost filmat când vorbea despre foştii lui colegi de la Dinamo. “Procuroru'” a fost, cel mai probabil, deranjat de declaraţiile oferite de Dumitru Moraru şi Gigi Mulţescu în contextul scandalului legat de meciurile jucate de “câini” în sezonul 1983-1984 al Cupei Campionilor Europeni.

“Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost.

Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”, au fost remarcile lui Cornel Dinu din clipul video care a apărut pe o pagină de Facebook cu denumirea “Sir Ilie Dumitrescu”.

De faţă se afla şi Miodrag Belodedici, iar filmarea pare să fie făcută în cursul zilei de miercuri, când fostul mare fotbalist al Stelei a împlinit 56 de ani şi a petrecut cu prietenii.

Ăsta spuneți voi că e adevăratul Mister?

Posted by Sir Ilie Dumitrescu on Thursday, 21 May 2020

Gigi Mulţescu a fost uluit de dezvăluirile lui Cornel Dinu

După dezvăluirile făcute de Cornel Dinu, care spunea că Dinamo le oferea genţi cu bani arbitrilor, Gigi Mulţescu a replicat imediat. Autor al unui gol fabulos în meciul tur cu Hamburg, fostul mijlocaş ofensiv a fost indignat de spusele “Procurorului”.

“E o situaţie neplăcută pentru generaţia noastră, anii 80-90, cu performanţe notabile! Nu poţi să întinezi acele rezultate, să le elimini. cui folosesc aceste declaraţii? A fost o ieşire nefericită a lui Cornel! Nu înţeleg nici asta cu arbitrii, nu stă în picioare!

Suporterii spuneau şi ei ca pe timpul ăla era un curent ca echipele din vest să fie susţinute, era o reţetă comerciala, atrăgeau suporteri…Îmi aduc aminte 3-4 meciuri în care am fost total dezavantajaţi! În 78, dubla cu Koln, în prima repriză era 2-0 pentru Dinamo, pe urma un eliminat, ne-a tocat arbitrul!

Nu l-am sunat pe Dinu, m-am blocat , nu-mi venea să cred. am crezut că e o farsă, dar nu prea e! Sunt confuz, mi-a stricat ziua şi îmi pare rău că o sărbătoare ca aceeea în care noi am ajuns în semifinalele Cupei Campionilor să fie întinată aşa, e păcat de munca noastră”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Digi Sport.