Sport

Cornel Dinu, invitat de sârbi la CFR Cluj – Steaua Roșie. ”Le-am mulțumit, dar pentru mine în Cluj nu există decât U!” Exclusiv

Fostul mare internațional Cornal Dinu a refuzat invitația de a merge la meciul CFR Cluj - Steaua Roșie, dintr-un motiv neașteptat.
25.08.2021 | 20:49
Cornel Dinu invitat de sarbi la CFR Cluj  Steaua Rosie Leam multumit dar pentru mine in Cluj nu exista decat U Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj  a pierdut fără drept de apel meciul tur cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4, și are șanse minime să meargă mai departe în această competiție, dar va ajunge în grupele Conference League.

Marius Șumudică speră că jucătorii săi vor arăta la retur că eșecul dur din Serbia a fost doar un accident, promite un joc ofensiv și visează la o victorie de orgoliu.

ADVERTISEMENT

Invitat de sârbi la CFR Cluj – Steaua Roșie, Cornel Dinu a refuzat

Cinoscut ca un apropiat al fotbalul din Serbia, Cornel Dinu a dezvăluit pentru FANATIK că oaspeții l-au invitat la meciul CFR Cluj – Steaua Roșie, dar a refuzat să meargă deoarece este este susținător al formației Universitatea Cluj.

”Le mulțumesc celor de la Steaua Roșie că s-au gândit la mine și m-au invitat la meciul de la Cluj, cu CFR. M-au invitat prietenii mei buni Dragan Geaic și secretarul general Goran Negic, dar nu pot să merg… Le-am explicat de ce…

ADVERTISEMENT

Sunt alături de Steaua Roșie și la acest meci, cum am fost și în partida tur, dar nu merg la CFR – Zvezda pentru că în Cluj pentru mine nu există decât U! Țin cu Steaua Roșie și cu U Cluj”, a declarat Cornel Dinu în exclusivitate pentru FANATIK.

Dinu este fanul sârbilor

Și după meciul tur de la Belgrad, Cornel Dinu a spus că a susținut formația lui Dejan Stankovic în duelul cu CFR Cluj, explicându-și alegerea prin faptul că este pe jumătate sârb după mamă.

ADVERTISEMENT

”Mister” a analizat evoluția celor două echipe și a tras concluzii amare pentru gruparea ardeleană care domină autoritar fotbalul intern de patru ani încoace: ”Sârbii au câștigat la pas. O echipă modestă care, fără să forțeze, doar din niște automatisme și o inteligență, le-au dat patru goluri celor de la CFR Cluj. Și mai puteau să le dea vreo două. Diferența este de tradiție, de respect, de demnitate”.

Fostul selecționer a vorbit și despre situația ingrată în care este antrenorul feroviarilor, Marius Șumudică, despre care a spus că nu ar trebui schimbat de conducerea clubului chiar dacă aproape a ratat calificarea în grupele Europa League. În plus, Dinu consideră că o parte din vină, pentru rezultatele CFR-ului în cupele europene, o au conducătorii clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

Contre între jucători și Șumudică

După întâlnirea de la Belgrad au existat discuții foarte aprinse în cadrul clubului clujean, mai ales că Marius Șumudică și-a criticat extrem de dur jucătorii la conferința de presă.

Fostul mare portar Helmuth Duckadam nu a fost de acord cu ieșirea nervoasă a tehnicianului campioanei României și a spus pentru FANATIK că jucătorii CFR-ului i-au dat senzația că au jucat împotriva lui Șumudică.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că antrenorul a pierdut vestiarul la CFR Cluj, iar „Șumi” a vrut să îi excludă din lot pe veteranii echipei: Mario Camora, Ciprian Deac și Ovidiu Hoban.

ADVERTISEMENT