Sport

Cornel Dinu, ironic după Dinamo – Voluntari 3-2: “S-au antrenat având grijă de oile lui Gigi”

Dinamo a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat câștigând în fața celor de la Voluntari. Cornel Dinu i-a ironizat pe ilfoveni după acest rezultat.
20.07.2021 | 14:05
Cornel Dinu ironic dupa Dinamo  Voluntari 32 Sau antrenat avand grija de oile lui Gigi
ADVERTISEMENT

Spectacol total în ultimul meci al primei etape din Liga 1. Dinamo s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 3 – 2 și a pornit cu dreptul noua ediție de campionat.

Cornel Dinu, atac fără precedent: „s-au antrenat strângând porumbul de prin preajmă.

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Cornel Dinu, a lansat un atac fără precedent la adresa jucătorilor de la Voluntari, după înfrângerea suferită pe Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Mister” i-a luat la țintă pe jucătorii ilfoveni, pe care îi bănuiește că au fost cu mintea în vacanță la duelul cu „roș-albii”:

„Ciobotariu, din oaspete devine gazdă, se simte foarte bine pe Dinamo, s-a văzut. Meciul, dacă stăm să ne gândim, poate fi foarte simplu rezumat: Sorescu – Voluntari 3-2.

ADVERTISEMENT

Nici amatorii ăştia de la Voluntari, plătiţi probabil profesionist, n-au dovedit niciun fel de coeziune, de dăruire, chiar de prezenţă fizică în joc. O echipă care probabil mai mult s-a antrenat strângând porumbul de prin preajmă sau având grijă de oile lui Gigi Becali” a declarat Cornel Dinu, conform Telekom Sport.

Gabi Tamaș a răbufnit după meci: „Pentru mine Dinamo nu mai există”

La final de partidă, președintele-jucător al celor de la FC Voluntari, Gabi Tamaș, a răbufnit la declarațiile de după partidă afirmând că Dinamo nu mai există pentru el. Cel mai probabil această declarație a venit din cauza injuriilor primite la adresa sa:

ADVERTISEMENT

„Păcat că n-am știut să închidem meciul la 1-0. Au marcat ei, prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit. Am mai spus-o, Dinamo e o echipă imprevizibilă. Avem experiență, dar ce voiați să facă experimentații din echipa noastră la golurile lui Sorescu?! Am avut ocazii, dar n-am știut să închidem jocul. 

Fanii lui Dinamo mă iubesc, am văzut. Le mulțumesc pentru urările făcute, asta e, mergem înainte (n.r. – fiind ironic). Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, vrem să nu mai avem emoțiile din sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Chiar nu mă interesează Dinamo, după urările fanilor din seara asta. Pentru mine acest club nu mai există!”, a declarat Tamaș la Telekom Sport.

Deian Soresc 3 – 2 Voluntari

Cel mai bine cotat jucător al „câinilor”, Deian Sorescu, a fost erou pe Ștefan cel Mare. Aripa lui Dario Bonetti a marcat toate cele 3 goluri ale paridei, pentru echipa din Ștefan cel Mare, producând astfel prima surpriză a campionatului.

La flash-interviul de după meci, Deian Sorescu i-a răspuns și lui Robert Ion, cel care a declarat că: „Dinamo nu mai sperie pe nimeni”.

„A luptat fiecare cât a putut și asta s-a văzut. Au fost mulți tineri, a fost primul lor meci. Mă bucur că au văzut ce atmosferă pot face acești suporteri minunați.

Prefer să nu vorbesc înainte de meci, ci după. Uite, acum, am ocazia să vorbesc eu, pentru că ei au zis că ne dau 9 goluri. Uite că azi am demonstrat pe teren. Pe noi ne-a făcut să arătăm altă față azi” a declarat fotbalistul lui Dinamo.

Pentru „alb-roșii” urmează meciul cu U Craiova 1948, luni, 26 iulie, ora 21.30. Partida poate fi urmărită live-text pe FANATIK. 

 

ADVERTISEMENT