Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB – Viitorul 1-2: “Ce dracu’ să faci cu el?!”

Razvan Nicolae   
in FCSB
12/03/2019, 18:57
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB – Viitorul 1-2: “Ce dracu’ să faci cu el?!” GALERIE FOTO
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB - Viitorul 1-2

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB – Viitorul 1-2, meci care s-a disputat în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a izbucnit în momentul în care a auzit mesajul pe care antrenorul vicecampioanei României l-a transmis jucătorilor la pauza partidei de pe Arena Naţională.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB – Viitorul 1-2. Atacul dur al “Procurorului”

Florinel Coman a dezvăluit la finalul meciului FCSB – Viitorul 1-2 modul prin care Mihai Teja a încercat să-şi motiveze jucătorii, iar Cornel Dinu l-a atacat în termeni duri pe antrenorul vicecampioanei României.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Bine că nu mi-a spus mie, pentru că la mine inima mai merge doar la 50% din capacitate. Păi, săracul Teja, care zice: ‘Te iubesc, nea Gigi!’. Ce dracu’ să faci cu el?!”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB - Viitorul 1-2
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mihai Teja după FCSB – Viitorul 1-2

 

Mesajul lui Mihai Teja de la pauza meciului FCSB – Viitorul 1-2

La finalul meciului FCSB – Viitorul 1-2, Florinel Coman, autorul singurului gol al vicecampioanei României, a susţinut că Mihai Teja le-a transmis să joace cu inima în repriza a doua. “Mihai Teja ne-a spus la pauză să jucăm cu inima, să avem dorință. Ne-a spus ce trebuie să facem pentru a câștiga”, a susţinut Florinel Coman.

Cornel Dinu şi-a adus aminte de un episod din cariera lui de jucător, în care Traian Ionescu, antrenorul lui Dinamo Bucureşti, avea un cu totul alt discurs în momentul în care “câinii” erau conduşi. “Când intra Traian Ionescu la pauză şi era meci nul, sau, cum rar se întâmpla, conducea adversarul, era război. Spărgea sticle, nu mişca nimeni. Striga: ‘Intraţi la joc, mă! Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine! Călcaţi-i în picioare! Sunteţi Dinamo!'”, a rememorat Cornel Dinu.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×