Fotbal intern

Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone: “Are o figură de înger trist, gonit cu piciorul în fund de Lucifer”

30.07.2019 | 08:21
Cornel Dinu la ironizat pe Bogdan Andone Are o figura de inger trist gonit cu piciorul in fund de Lucifer

Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone după ce FCSB a fost învinsă de FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul partidei disputate pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti, antrenorul vicecampioanei României era resemnat, ceea ce i-a adus critici din partea fostului mare fotbalist.

Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone: “Mi-e milă de el, săracul”

FCSB a ajuns la două etape fără gol marcat în Casa Pariurilor Liga 1, iar Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone pentru felul în care s-a prezentat la conferinţa de presă de la finalul meciului cu FC Botoşani. “Procuroru'” a sugerat din nou că antrenorul are un rol neimportant la vicecampioana României, unde toate deciziile tactice sunt luate de Gigi Becali.

Are o figură de înger trist, gonit cu piciorul în fund de Lucifer. Mi-a fost milă de el. Andone nu e nici măcar paznic la stână, e supraveghetor. Are o figură de înfrânt, de înger trist ușchit din Rai de Lucifer. E executant. I-a picat și lui din cer o blagosloveală, să fie și el la FCSB. El stă pe trotuar și vede cum Becali mână turma de oi. Mi-e milă de el, săracul…”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone (sursă foto: sportpictures.eu)
Cornel Dinu l-a ironizat pe Bogdan Andone (sursă foto: sportpictures.eu)

Cornel Dinu a analizat prestaţia jucătorilor lui Bogdan Andone

După ce l-a ironizat, Cornel Dinu a analizat prestaţia fotbaliştilor antrenaţi de Bogdan Andone. Acesta a catalogat drept penibil jocul celor de la FCSB şi a susţinut că vicecampioana României a scăpat ieftin după primele 45 de minute ale meciului de la Piteşti.

“A fost o primă repriză cutremurătoare. O repriză fantastică pentru FC Botoșani, dar penibilă pentru FCSB. Adevărata Steaua era o echipă care n-ajungea într-o astfel de situație, cum a fost în prima repriză, când roș-albaștrii n-au ajuns deloc în preajma porții. FCSB a scăpat ușor în prima repriză, putea fi 0-4”, a completat Cornel Dinu.

Tags: