NOUL FC DINAMO. Dinu confirmă: "Eu şi domnul Badea avem ACEEAŞI FILOSOFIE"

cornel dinu, fc dinamo, Cornel Dinu FC Dinamo

FANATIK.RO a aflat că se va înfiinţa o nouă echipă Dinamo, de societatea lui Nicolae Badea, AFC Dinamo. Clubul va evolua în Liga a IV-a şi se va duela pentru promovare cu Steaua Armatei şi Rapid Bucureşti. (VEZI DETALII AICI)

Cornel Dinu FC Dinamo. Intenţia lui Nicolae Badea este să formeze un Centru de copii şi juniori, care să se numească, "Academia de Fotbal Cornel Dinu". 

Cornel Dinu FC Dinamo: "Mai bine creştem copii decât să aducem petarde precum Katsikas sau Salomao" 

Cornel Dinu FC Dinamo. Cornel Dinu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că ar fi de acord să se implice într-un astfel de proiect, atâta timp cât este un proiect serios:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Este vorba despre o Academie de Fotbal, prin care să creştem copii. Eu sunt de acord să ajut la creşterea unor copii în loc să aducem la echipă petarde precum Katskikas, Salomao sau alţi străini. Mai sunt formalităţi de pus la punct. Deocamdată este vorba despre o intenţie şi trebuie să fie realizate mai multe condiţii. Până când nu sunt realizate aceste condiţii, nu avem cum să demarăm acest proiect. Eu sunt adeptul ideii, ori facem un lucru serios, ori nu ne amestecăm şi, din ceea ce ştiu, şi domnul Badea are aceeaşi filosofie", a declarat Cornel Dinu pentru FANATIK.RO.

Cornel Dinu FC Dinamo. FANATIK.RO a aflat că investiţia iniţială în echipă va fi de 3 milioane de euro. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091