Fotbal intern

Cornel Dinu, moment de sinceritate după victoria lui Dinamo: ”Dacă sunt fericit înseamnă că devin inconştient”

30.04.2021 | 09:18
Cornel Dinu moment de sinceritate dupa victoria lui Dinamo Daca sunt fericit inseamna ca devin inconstient
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cornel Dinu a avut un moment de sinceritate după victoria obținută de Dinamo București în partida cu FC Voluntari și crede că lucrurile sunt mult mai grave la clubul din Ștefan cel Mare.

După o pauză de trei luni, Dinamo a câștigat primul meci în Casa Pariurilor Liga 1, 2-0 cu Voluntari, și a scapat de locurile direct retrograbile.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Dusan Uhrin a ținut să îi felicite pe toți jucătorii ”câinilor”, însă le-a atras atenția elevilor săi că obiectivul echipei rămâne în continuare salvarea de la retrogradare, iar lupta e departe de a fi câștigată.

Victoria lui Dinamo nu-l convinge pe Cornel Dinu

”Dacă sunt fericit înseamnă că devin inconştient. Nu pot să fiu. Mă închin de la 3 ani singur, nu poate să îmi impună nimeni. Problema e că situaţia este la fel. E bine că au reuşit să câştige. Dinamo, contrar istoriei ei, a fost o echipă ofensivă”, a declarat Cornel Dinu după victoria lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”De data asta Dinamo are faze de atac, de abia în repriza a doua, când şi-a creat 3, 4 ocazii destul de importante şi reuşeşte să marcheze de două ori. Dar la Dinamo în două cuvinte: paguba imensă este declanşată acum trei ani de zile, când sunt aduşi 12 jucători.

Continuă când vin 15, 16 jucători. Şi continuă acum, când sunt aduşi 8 jucători de… Nu mai vreau să dau nume şi aşa mai departe. Este imposibil să ai o echipă competitivă, când în 3 ani aduci 50 de jucători”, a mai spus legenda ”câinilor” la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Dinu critică jocul ofensiv al ”câinilor”

”Este imposibil să te aştepţi la o pasă de la Gol, de la Răuţă. Îţi dai seama că mă uit atent şi sufăr şi eu alături de miile de suporteri să scăpăm. Răuţă a dat un singur pas bun. Este foarte greu să faci ceva cu astfel de jucători.

Ca să nu mai spun că este înfiorător. Bine, eu sunt mai pretenţios aşa. Nu se poate Nemec să îl aduci acum 2 ani de zile, să aibă 17 mii de euro pe lună. Situaţia rămâne în continuare periculoasă.

ADVERTISEMENT

Bine că au luat o gură de oxigen pe care nu au mai avut-o de pe 31 ianuarie. Dinamo a fost mereu o echipă de atac. La ora actuală este groaznic. Dinamo a marcat cele mai puţine goluri din istoria ei. Cred că are 15 goluri. Asta spune de la sine totul ca mentalitate”, a încheiat Dinu.

ADVERTISEMENT