Fotbal intern

Cornel Dinu n-are milă faţă de “câini”: “Ce jale de echipă e Dinamo! Am văzut nişte glume de jucători!”

23.10.2018 | 08:26
Cornel Dinu nare mila fata de caini Ce jale de echipa e Dinamo Am vazut niste glume de jucatori
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, nu are milă faţă de FC Dinamo Bucureşti, formaţie pe care a criticat-o la finalul meciului disputat în etapa a 12-a, în “Ştefan cel Mare”, contra celor de la Dunărea Călăraşi, scor 1-1.

“Procurorul” a desfiinţat echipa patronată de Ionuţ Negoiţă şi nu a ezitat să îi critice aspru pe jucătorii lui Mircea Rednic, după ce Dinamo a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. În acest moment, “câinii” se află pe loc de baraj şi au 20 de goluri primite şi doar 13 marcate în 12 meciuri.

ADVERTISEMENT

De ce n-are Cornel Dinu milă faţă de jucătorii lui Mircea Rednic

“Situaţia lui Rednic este destul de grea, este dificil să facă o echipă dintr-un lot  slab. Când te uiţi cum joacă Dinamo acum, îţi aduci aminte de cântecul ăla: “Ce chin, ce dor, ce jale”. Ce jale de echipă e Dinamoc!

Problema la Dinamo este serioasă, este pe locul 12 şi are un palmares înfiorător. Doar Voluntari mai are 20 de goluri primite. Dinamo are situaţia nefastă a achiziţiilor din ultimii ani. Am văzut acele glume de jucători. L-am văzut pe acest Mezague. Nu ştiu cum putea să joace bine băiatul ăsta în Belgia, el nu poate să alerge, săracul” , a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

După 12 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, FC Dinamo Bucureşti se află pe locul 12, cu 12 puncte, la 7 puncte în spatele formaţiei Sepsi OSK, cea care ocupă locul 6. “Câinii” au 3 victorii, 3 egaluri şi 6 înfrângeri în primele 12 runde. În etapa a 13-a, FC Dinamo Bucureşti se va deplasa la Chiajna, acolo unde se va duela cu Concordia, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 21.00. Meciul o să fie trasmis de Telekom Sport, Digi Sport 1 şi Look TV, iar toate fazele importante ale partidei vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

  • 12 puncte a adunat Dinamo în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano