Fotbal intern

Cornel Dinu, noi atacuri la Ionuț Negoiță: „Unii știu doar cu luatul, fără să dea nimic” + „Mâna întinsă cerșește pomană”

16.04.2020 | 20:47
Cornel Dinu noi atacuri la Ionut Negoita Unii stiu doar cu luatul fara sa dea nimic  Mana intinsa cerseste pomana
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu consideră că poziția luată de Ionuț Negoiță recent, care a anunțat dezastrul la Dinamo, este nefirească, având în vedere profitul înregistrat de club în ultimii ani, care ar fi trebuit să împiedice actuala situație din Ștefan cel Mare, unde licența pentru sezonul viitor este sub semnul întrebării.

Cornel Dinu, atac la Ionuț Negoiță

Cornel Dinu dezvăluie că suma anunțată de Ionuț Negoiță drept investiție la Dinamo, de aproximativ 10.000.000 de euro, nu este conformă cu realitatea, iar situația actuală a clubului, care este în pericol să nu primească licența pentru sezonul viitor, este de neînțeles.

ADVERTISEMENT

„Mister” susține că, în ultimii ani, clubul din Ștefan cel Mare a înregistrat un profit de peste 1.000.000 de euro și dezvăluie un episod în care Robert Negoiță a dezvăluit că patronul de la Rin nu vrea să mai investească, deoarece clubul înregistra profit indiferent de situația din clasament.

Domnul ăsta spune că a băgat 10.000.000 de euro în Dinamo, o fi băgat două sau trei cu coaforul, dar doar din vânzarea de jucători a scos vreo 14 milioane. Îmi spunea un grec acum doi ani de zile, unul care aducea jucători la Dinamo, că societatea este sănătoasă, cu profit anual de 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din 2013 până acum a fost profit la Dinamo. Este adevărat că Negoiță, când a preluat Dinamo, a avut o moștenire grea, dintr-o neglijență înfiorătoare. Banii pe care Negoiță i-a băgat la început au fost foarte puțini, apoi societatea a adus profit.

Cel care administra societatea atunci, prin 2013, a stat câțiva ani pe acolo, până l-au dat afară cei din PCH, îmi povestea că a rămas în relație cu fratele lui Negoiță, Robert Negoiță, care i-a spus că pe ei nu îi interesează Dinamo, că au în fiecare an profit 1.200.000 – 1.500.000. Negoiță cerșește pomană, mâna întinsă cerșește pomană”, a declarat Cornel Dinu la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

„Pericolul este cu totul altul la Dinamo”

Cornel Dinu consideră că pericolul la Dinamo nu ține neapărat de situația financiară a clubului, ci de atitudinea jucătorilor, pe care restanțele salariale i-ar putea convinge să plece de la club.

La Dinamo sunt peste 800.000 de euro datorii către firmele lui Negoiță, 500.000 de euro salariile jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Lui i-au fost cerute 50 de mingi pentru centrul de copii și juniori, a dat cinci mingi, în acte punea prețul la sticlele de vin de șase, șapte ori mai mare decât era de fapt, a dat ordin să se taie porțiile de mușchi de vacă de la masa jucătorilor.

La ora actuala, nu cred că se va implica cineva să preia Dinamo. Pericolul este cu totul altul la Dinamo, nu cele 2.000.000 datorie, pericolul este că jucătorii vor să plece”, susține Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT