Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu nu crede în antrenorul Kopic: „Nu e în stare să transmită echipei bucuria jocului. Vai steaua lor”

Cornel Dinu a discutat despre antrenorul Kopic, alături de care Dinamo este mai aproape de o retrogradare decât o salvare miraculoasă.
12.05.2024 | 15:50
Cornel Dinu nu crede in antrenorul Kopic Nu e in stare sa transmita echipei bucuria jocului Vai steaua lor
Cornel Dinu NU L-A MENAJAT pe Zeljko Kopic “FRICOS”
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a fost invitatul telefonic al lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre Dinamo. Emisiunea este disponibilă pe website, în direct și exclusivitate, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Verdict clar, Kopic nu este salvator

Fostul mare antrenor și jucător, Cornel Dinu, a spus că nu crede că Kopic este un salvator pentru Dinamo. Printre punctele negative ale croatului este lipsa de bucurie a fotbalului, pe care n-o transmite jucătorilor.

ADVERTISEMENT

„Vreau să spun faptul că trebuie să existe niște rezerve în ceea ce îl privește și pe Kopic. Având în majoritatea meciurilor avantaj, schimbările le-a făcut într-un stil fricos, nu precaut. A schimbat în stil defensiv.

Controla jocul, putea marca și al doilea gol și avea situația rezolvată. Nu am încă o părere conturată despre el. S-au făcut fel de fel de aprecieri. Eu am rezerve și pentru faptul că a lucrat într-o perioadă foarte puțin la Dinamo Zagreb. Acolo era o conducere renumită, sârbii și croații se descurcă în ceea ce privește transferurile.

ADVERTISEMENT

A rezistat foarte puțin. Mi se pare un tip care nu este în stare să transmită echipei bucuria jocului. Este decisivă în fotbal, pentru a-ți apropia victoria. Vai de steaua lor, în orice caz, este într-o situație în care proporția de salvare este aproape de un miracol. Mai mult decât o realitate cu șanse de izbândă“, a spus Cornel Dinu, în exclusivitate.

Conducerea lui Dinamo nu știe să gestioneze banii

Cornel Dinu a spus că Dinamo, ca și conducere, nu este pregătită să gestioneze fluxurile financiare din club. Fostul mare internațional a spus că un acționar minoritar a investit o suma uriașă, dar nu a fost gestionată corespunzător.

ADVERTISEMENT

„Este o situație unică. Ceea ce mă surprinde, că știu precis, nu vreau să dau nume, dar am o anumită relație cu oamenii care încearcă să salveze Dinamo. Sunt niște oameni legați de Dinamo, din istoria lor, prin ei și prin familie.

S-au băgat foarte mulți bani. Renovatio a adus la Dinamo vreo 5,5 milioane de euro. Banii au fost pur și simplu folosiți de acest expert, care s-a născut fără zâmbet pe față și numai cu o închistare care înseamnă orgoliu personal și o deformare a realității.

ADVERTISEMENT

Care, el a făcut ultimele transferuri, care sunt nereușite. S-a mai adăugat și neșansa golurilor primite pe final“, a mai adăugat Cornel Dinu, despre conducerea lui Dinamo, care a făcut și în ultima perioadă o serie de tranzacții surprinzătoare.

Cornel Dinu NU L-A MENAJAT pe Zeljko Kopic: “FRICOS”

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator...
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Metode naturale care te scapă de țânțari. Funcționează și în cazul muștelor
Metode naturale care te scapă de țânțari. Funcționează și în cazul muștelor
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”