Fotbal international

Cornel Dinu nu crede în Mirel Rădoi: „Nu are capacitatea să creeze un mixaj, o forță colectivă”

30.11.2019 | 17:19
Cornel Dinu nu crede în Mirel Rădoi: „Nu are capacitatea să creeze un mixaj, o forță colectivă”
Mirel Rădoi este noul selecționer al primei reprezentative. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a primit vineri distincția de cetățean de onoare al municipiului București. La eveniment, fostul selecționer a vorbit despre situația actuală a echipei naționale, susținând că Mirel Rădoi nu este cea mai bună soluție pentru banca tehnică, un antrenor experimentat, precum Mircea Lucescu, fiind varianta ideală.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu crede în Mirel Rădoi

Cornel Dinu a declarat că este onorat de titlul primit din partea Primăriei Capitalei. În cadrul aceluiași eveniment, „Mister” a susținut că Mircea Lucescu sau Gheorghe Hagi, antrenori ce au mai ocupat funcția de selecționer al primei reprezentative, erau mai potriviți pentru rolul de selecționer al naționalei în situația actuală.

Este o onoare că fac parte dintr-o asemenea elită. Am reprezentat sportul românesc, fotbalul, preocuparea de a ne fi mai bine nouă românilor. Mirel Rădoi nu cred că are capacitatea la ora actuală să creeze acest mixaj, această forță colectivă.

ADVERTISEMENT

Rămân la părerea că Federația trebuia să tratezeze cu trei sau patru nume elocvente, care au mai condus naționala. Mircea Lucescu cred că mai are puterea de a conduce, dar depinde doar de el, apoi trebuiau luați în considerare Gică Hagi și Răzvan Lucescu”, a declarat Cornel Dinu.

Islanda, primul adversar pentru Mirel Rădoi

România a terminat pe locul patru în grupa de calificare la Campionatul European, iar ultimele două rezultate, 0-2 cu Suedia și 0-5 cu Spania, i-au fost fatale lui Cosmin Contra. În locul său, Federația Română de Fotbal l-a ales pe Mirel Rădoi, care va debuta pe banca primei reprezentative în martie, în semifinala barajului din Liga Națiunilor.

Adversar va fi Islanda, echipă ce a terminat pe locul trei, cu 19 puncte, în grupa H, în spatele Franței și a Turciei. Dacă România va câștiga prima etapă a barajelor, în finală va întâlni câștigătoarea din cealaltă semifinală, care se dispută între Ungaria și Bulgaria. Meciul din Islanda este programat pe 26 martie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri