Fotbal intern

Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor: “Bietul Cristi Hîldan…E dus pe post de martor”

| 29.05.2018 | 17:23
Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor:
Cornel Dinu

Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor. Susținător al proiectului de tip socios ‘’Dinamoviști pentru Dinamo’’ demarat de actorul Răzvan Oprea, Mister și-a declarat încă o dată lipsă de încredere pe care o are față de proiectul lansat de curând de Peluza Cătălin Hîldan, denumit sugestiv  ‘’Doar Dinamo București.’’

Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor. La sfârșitul lunii aprilie, clubul FC Dinamo a anunțat cooptarea în cadrul consiliului de administrație al unui membru delegat de Asociația Suporterilor ‘’ Peluza Cătălin Hîldan.’’ Membrul desemnat de asociație a fost fratele regretatului Cătălin Hîldan, Cristian.

Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor: “Bietul Cristi Hîldan… A fost dus acolo pe post de martor”

Cornel Dinu consideră ca acest fapt a reprezentat o simplă mișcare de imagine a asociației, deciziile importante fiind luate de persoanele influente ale peluzei : “Bietul Cristi Hîldan… A fost dus acolo pe post de martor. El a venit în Consiliul de Administraţie alături de ‘corectul’ Elias şi a fost primit acolo de conducerea actuală a lui Dinamo Bucureşti, ceea ce este revoltător. E dureros că s-a ajuns aici”

Cornel Dinu nu crede în proiectul fanilor. De asemenea, “Mister” crede că membrii Peluzei Cătălin Hîldan au apelat la acest proiect doar pentru propriile interese financiare, nicidecum pentru binele clubului : “Ei nu vor să conducă Dinamo, să creeze acel suflu care e în străinătate. Ei vor să trăiască în continuare călduţ, cu privilegiile lor imorale. E dureros că s-a ajuns ca Dinamo să fie condusă de competenţa unui coafor”

În data de 29 mai, la Opera Româna, Asociația Suporterilor “Peluza Cătălin Hîldan” va lansa proiectul “Doar Dinamo Bucuresti’’.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!