Stiri sportive

Cornel Dinu o linșează pe Anamaria Prodan: „Rebut comportamental.“ Replica impresarei: „Te așteaptă Albanezul la el să te judece”

16.06.2020 | 22:59
Cornel Dinu o linseaza pe Anamaria Prodan Rebut comportamental Replica impresarei Te asteapta Albanezul la el sa te judece
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu lansează un nou atac virulent la adresa Anamariei Prodan. Conflictul de la distanţă dintre cei doi durează deja de câţiva ani, iar declaraţiile ambilor au fost rareori… ortodoxe.

Legenda lui Dinamo a fost invitată la o emisiune sportivă şi rugată să comenteze proaspăta demitere a lui Vasile Miriuţă de pe banca lui FC Hermannstadt. Vă reamintim că Anamaria Prodan a fost cooptată recent în conducerea sibienilor.

ADVERTISEMENT

Dinu, adversar declarat al noii şefe din Ardeal, n-a ratat ocazia şi i-a adus jigniri pe bandă rulantă soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, văzută drept principala vinovată, mai ales că în locul lui Miriuţă a fost adus un antrenor impresariat chiar de Prodan.

UPDATE, 16 iunie,ora 22:59 / Anamaria Prodan nu s-a lăsat intimidată de atacul devastator al lui Cornel Dinu la adresa sa și i-a dat o replică pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Probabil că Dinu are senzația că a învățat multe lucruri de la Fănuș Neagu, în serile când îi turna în pahar, după ce îi spăla vasele. Sau poate când fura prăjiturile care-i cădeau pe sub masă marelui Fănuș, iar el le ascundea, pe furiș, în geacă. Sau poate când scurgea sticlele de vin rămase de la petrecerile lui Fănuș, în sticle de plastic și amesteca vinul roșu cu vinul alb să nu fie văzut, când îl bea în taxi până acasă și se gândea cum să facă să-l bage cineva și pe el în seamă. Cornel Dinu nu mai are cum să fie considerat o legendă după ce a făcut în ultima vreme. În cel mai bun caz rămâne un etern sifonar. A împrumutat câteva cuvinte de la oamenii lângă care a stat, dar nu știe să le folosească unde, cum și către cine trebuie. Își jignește familia, prietenii, foștii colaboratori, foștii coechipieri, pe absolut toată lumea, așa că nu mă mai surprinde nimic din ceea ce face.

E trist că marele scriitor n-a putut să-i împrumute din geniul său. Dar și mai păcat e că și-a dat arama pe față și s-a transformat dintr-un soț trimis după sifoane, într-un sifon veritabil. Numai că eu urăsc sifonul! O să beau și eu în seara asta un Chateau Lafite (n.r. vin franțuzesc) și o să mă gândesc ce rău este să te catalogheze lumea drept un sifon, iar de milă să-ți arunce un pahar de plastic cu apă de la chiuvetă și o farfurie în fața unei cafenele unde mereu ai cerșit gratis. Nici gratis nu mai primește nimic acum!” a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

„E un om putred înăuntru și în afară”

„Îmi pare sincer rău de soția lui Silvia, care a muncit pentru el să-l aducă pe linia de plutire. Dacă nu exista Silvia, Dumnezeu s-o ierte, Cornel Dinu rămânea și azi, un tip trimis după sifoane. Eu știu cât a suferit din ziua în care l-a cunoscut, și, ca femeie, mă declar dezamăgită de specimenul numit Dinu Cornel. Cornel Dinu e un om putred înăuntru și în afară, dar tot îi dau un sfat. Să nu se mai folosească de numele Silviei, să nu o mai pună martor la fiecare povestire aberantă, pentru că e păcat. L-a ajutat prea mult în viață! Respectă-ți măcar soția, pentru că merită, dacă nu poți respecta alte femei. Respectă-ți soția și pe generalul Buzea că te-au ajutat în viață cât au putut! Chiar și așa când tremurai în ploaie, pe la scara blocului, așteptând să te primească Silvia în casa după plecarea generalului! Asta că nu aveai față să stai nici să privești către generalul Buzea!.

Silvia făcea sacrificii de orice fel, ca tu să intri în casele oamenilor educați nu să stai cum obișnuiai în șanț în fața caselor lor….. delirând cu paharul în mână, cerând sifon… Nu ai fi avut nicio valoare Dinule dacă nu era Silvia. Ne-ai plictisit pe toți cu aparițiile în costumele primite pomană de la marele Fănuș! Ne-ai scârbit cu mătreața care îți cade de pe scalp pe costum și pe mesele pe la care cerșești atenție. Când o primești te transformi într-un veritabil clown care are gura slobodă de Târgoviște! Nu mai ține nimic, Dinule! Dacă te scot din cele maxim 10.000 de cuvinte și proverbe învățate pe dinafara începi iar cu sifonul! Nu mai visa să-l copiezi pe Fănuș! Îți Repet! Filfizon rimează cu sifon! Asta ești tu, Dinule! Un libidinos bătrân, hulit și de copilul înfiat!”, a continuat impresara.

ADVERTISEMENT

Mesaje din lumea de dincolo… „Marele Albanezul m-a sunat și m-a rugat să-ți transmit că luna viitoare te așteaptă la el să te judece”

„Am să-ți spun ce am visat zilele trecute, Dinule! Se făcea că marele Albanezul m-a sunat și m-a rugat să-ți transmit că luna viitoare te așteaptă la el să te judece și te ruga să-i aduci ce i-ai luat și nu îți aparținea! Pedeapsa până azi că l-ai dezamăgit și ca șofer pe Albanezul? Petele de pe față! Le ai și pe fată, și pe suflet! În timp ce tu continui să mori, eu continui să trăiesc… superb!”, și-a încheiat Anamaria Prodan tirada.


Cornel Dinu o atacă fără menajamente pe Anamaria Prodan

„Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba.

În ultimul timp,  fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină.

Nenorocirea este că un astfel de rebut comportamental găsește un ecou fantastic, e un așa-zis model, fără să aibă nimic în comun cu ceea ce trebuie să fie un exemplu în fotbal și în viață“, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

„Când nu va mai spune neadevăruri despre mine, atunci nu voi mai rosti adevăruri despre ea“

„M-a acuzat cu o expresie care îmi aparține și pe care am folosit-o la adresa unora, e vorba despre ‘port ilegal de creier’. Eu pot să fiu acuzat de orice, dar de lipsă de creier… Eu când folosesc câte un citat și spun din cine anume citez!

Mă opresc aici,  fiindcă n-are rost să-mi pierd timpul cu o combinație de hazaică, vivandieră, balabustă, dar îi spun că doar când va înceta să mai spună neadevăruri despre mine, abia atunci mă voi opri și eu din a rosti adevăruri despre ea“, a continuat „Procurorul“.

Cei trei termeni folosiţi de Dinu nu sunt tocmai măgulitori pentru o femeie. Hazaică are sensul de femeia casei, gazdă, amantă şi a ajuns la noi de la armata sovietică, odată cu ocupaţia din 1944. Vivandieră are, de asemenea, o legătură cu armata, desemnând o femeie care însoţea oştile pentru a le vinde alimente şi alte bunuri de consum. În dinal, balabustă înseamnă evreică măritată, dar se foloseşte în contrucţii ironice, sau femeie grasă şi diformă.

Ionel Ganea: „Acidul Sulfuric? Pe Anamaria nu trebuie să o numim investitor“

Nu e primul atac al zilei pentru Anamaria Prodan. Ionel Ganea a numit-o „acid sulfuric” şi a acuzat-o că distruge cluburile pe la care trece.

„Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat… Dacă facem o analiză, vedem că sunt foarte multe cluburi pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor. Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea.

După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară. Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa. Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte“, a declarat „Ganezul” pentru GSP.

ADVERTISEMENT