Sport

Cornel Dinu, poveste ireală cu Dario Bonetti înainte de FCSB – Dinamo: ”Ce e cu băiatul ăsta?”

Dario Bonetti a fost dat afară după FCSB - Dinamo, iar Cornel Dinu a povestit ce a făcut italianul cu puțin înaintea derby-ului.
21.09.2021 | 18:16
Cornel Dinu poveste ireala cu Dario Bonetti inainte de FCSB  Dinamo Ce e cu baiatul asta
ADVERTISEMENT

Deși inițial părea să accepte decizia clubului, FANATIK a anunțat sâmbătă că italianul s-a răzgândit și cere banii pe un an de contract.

Chestionat de FANATIK pe această temă, Iuliu Mureșan a dezvăluit că tehnicianul este plătit la zi, până pe data de 15 ale lunii, și că poate să ceară ce vrea.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, acuzat de Cornel Dinu pentru ce a făcut la FCSB – Dinamo

Scandalul demiterii lui Dario Bonetti este condimentat cu mai multe scene șocante, una dintre ele, avându-l în prim-plan pe antrenorul italian și care s-a petrecut chiar înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, fiind povestită de Cornel Dinu.

”M-ai provocat să-ți povestesc ceva care-ți face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r – Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci (n.r. – lasă de înțeles că e vorba despre FCSB – Dinamo 6-0) în autocarul echipei.

ADVERTISEMENT

Cel care este administrator și pare că este un om la locul lui (n.r. – Mihai Matei) întreabă: ‘Ce e cu băiatul ăsta?’. Bonetti a zis: ‘E prietenul meu, merge cu noi la meci’.

Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Bonetti e la ”cuțite” cu șefii lui Dinamo

Dario Bonetti se află în izolare, în Italia, după ce s-a infectat cu Covid-19. Anna Maria De Mattei, avocatul și soția lui tehncianului a transmis informațiile despre starea acestuia și îi acuză pe oficialii din Ștefan cel Mare că nici nu sunt interesați de sănătate a fostului antrenor.

Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, a spus că nu-l crede pe italian și că totul ar putea fi o strategie pentru a obține despăgubiri financiare.

ADVERTISEMENT

Între timp, conducătorii ”câinilor” au decis să-l numească interimar pe Sorin Colceag, care s-a aflat pe bancă la eșecul cu FC Botoșani.

Rednic se întoarce din iarnă

FANATIK a aflat că Mircea Rednic a bătut palma cu Nicolae Badea, însă nu va prelua echipa decât din iarnă. “Puriul” a negociat cu şeful Computerland imediat după demiterea lui Bonetti, iar din informaţiile noastre, cei doi au ajuns la un acord. La scurt timp, Rednic a confirmat informația.

Deranjat că nu a fost invitat la negocierile cu Mircea Rednic, Iuliu Mureșan transmite un mesaj cât se poate de clar: antrenorul nu poate fi instalat oficial fără semnătura sa. Mai mult, oficialul ”câinilor” se gândește la plecare după această scenă.

ADVERTISEMENT