Sport

Cornel Dinu pune tunurile pe Dario Bonetti: ”Faptul că n-a antrenat spune foarte multe”

Dinamo pornește la drum într-un nou sezon care se anunță infernal, iar numirea lui Dario Bonetti ca antrenor nu-l liniștește pe Cornel Dinu.
19.07.2021 | 10:57
Cornel Dinu pune tunurile pe Dario Bonetti Faptul ca na antrenat spune foarte multe
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian este la al treilea mandat pe banca ”câinilor”, iar sosirea sa a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Venirea lui Bonetti nu este însă văzută cu ochi buni de către toată lumea, iar fostul director sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, crede că acesta nu este conectat la fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti nu l-a cucerit pe Cornel Dinu

Nici fostul mare internațional Cornel Dinu nu este încântat de numirea lui Dario Bonetti la conducerea formației Dinamo București, considerând că acesta nu a convins nici în Italia, și nici în celelalte două mandate în Ștefan cel Mare.

”Domne’, un antrenor se vede în timp. Convingerea mea este că un antrenor care n-a putut să-şi găsească locul prin Italia de atâta timp şi la Dinamo a stat destul de puţin timp, s-a bucurat de un miracol, cel de la Liberec, care lucururi de asemena manieră se întâmplă rar.

ADVERTISEMENT

Faptul că n-a antrenat, n-a găsit pe nicăieri prin Italia, spune foarte multe de la sine. E foarte greu pentru Dinamo, jucătorii pleacă, sunt foarte multe lucruri de plătit”, a declarat Dinu la Realitatea Sportivă.

Dinu s-a luat și de suporteri

Fostul fundaș de legendă al ”câinilor” i-a lăudat pe suporterii de rând care au contribuit la salvarea clubului, dar consideră că cei din PCH au greșit atunci când l-au ales pe Dario Bonetti pentru funcția de antrenor.

ADVERTISEMENT

”Aici de foarte mulţi ani este un fenomen. Este pohta ce-am pohtit. Sunt câţiva conducători de la PCH care sunt pasionaţi. Una e să simpatizezi o echipă şi alta e să o conduci şi se mai întâmplă ceva. S-au folosit cei care răspund la convenţiile chilipirurilor unora din tribună care conduc echipa.

A fost o întreagă comuniune, într-o parte cei 15.000 care sunt de iubit şi admirat, şi care au ajutat financiar, şi au fost 3-4 ca de obicei care şi-au făcut poftele. Sunt şi suporteri, dar nu în esenţa în care să conduci clubul şi de aici greşesc, inclusiv aducerea lui Bonetti la Dinamo”, a încheiat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe voci îl contestă pe Bonetti

Dario Bonetti a fost prezentat oficial într-o conferință de presă șa care a mai participat președintele clubului, Iuliu Mureșan, cât și purtătorul de cuvânt al DDB, Daniel Șendre. Chiar dacă nu a mai antrenat de cinci ani, italianul a spus că a va face tot ce îi stă în putere pentru a salva Dinamo.

Fostul mijlocaș al ”câinilor”, Dănuț Lupu, a fost ironic la adresa lui Iuliu Mureșan și Dario Bonetti, despre care spune că nu trebuiau chemați pentru a salva Dinamo, în loc lor ar fi trebuit să fie aduși dinamoviști adevărați.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu este de părere că tehnicianul italian are un interes din revenirea sa la Dinamo și crede că nu este legat atât de mult sufletește de club, precum Florin Bratu, alături de care a avut un dialog pe tema antrenorului ”câinilor”.

ADVERTISEMENT