ADVERTISEMENT
Sport

Cornel Dinu pune tunurile pe DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare. Am vorbit în deșert despre soluții”

„Procurorul” se lansează într-o adevărată tiradă la adresa DDB-ului și le cere explicații pentru modul în care au fost cheltuiți banii a „zeci de mii de suporteri admirabili”.
Autor: Bogdan Solomon | 12.07.2021 | 23:41
Cornel Dinu pune tunurile pe DDB: „Aflu lucruri înfiorătoare. Am vorbit în deșert despre soluții”
„Procurorul” le cere socoteală fanilor-acționari. Sursa foto: Colaj Fanatik

Afectat de situația dificilă prin care trece clubul său de suflet, Cornel Dinu critică decizia fanilor-acționari de a apela – urmând modelul fostului acționar majoritar, Ionuț Negoiță – la procedura de insolvență și ridică un mare semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

Nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili. Lucrurile nu sunt în regulă”, susține „Procurorul”, exprimându-și, totodată, dezamăgirea că soluțiile pe care le-a propus de-a lungul timpului nu au fost „aduse în practică”.

Doar o săptămână a mai rămas până la meciul de debut al noului sezon, împotriva Voluntariului, iar „câinii” sunt pe marginea prăpastiei. Jucătorii părăsesc rând pe rând echipa, în timp ce problemele financiare par să nu se mai termine.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu are milă de fanii-acționari ai lui Dinamo

Aflu lucruri înfiorătoare despre ceea ce s-a petrecut de foarte mulți ani și se întâmplă la Dinamo. Au existat împrumuturi, donații și nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili.

Nu mă interesează să spui în mare, ci un desfășurător pe cheltuieli. Lucrurile nu sunt în regulă! Sunt într-o situație foarte grea, dar vreau să cred că se vor descurca. Am vorbit în deșert despre soluții.

ADVERTISEMENT

Din păcate, s-au făcut greșeli nepermise. Nu vreau să comentez despre Bonetti, despre Mureșan, dar ar fi trebuit să se aducă personalități reale. Nu este cazul meu, sunt în vârstă, consumat, nu mai pot să mă implic.

Pot să dau un sfat în presă, sunt mai supus greșelii ca altă dată. Există, însă, mult mai multe soluții care trebuiau calculate, aduse în practică, evitând chiar și insolvența”, a declarat Cornel Dinu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a ajuns în România: „Sunt îndrăgostit de Dinamo”

Așa cum Iuliu Mureșan a anunțat zilele trecute, în exclusivitate pentru FANATIK, Dario Bonetti este gata să revină pe banca tehnică a alb-roșilor în locul lui Dusan Uhrin. Cele două părți au ajuns deja la un acord, așa că tehnicianului italian nu-i mai rămâne decât să-și pună semnătura pe noul contract.

O să merg să discut cu oficialii echipei. Nu sunt prea multe de discutat acum. Nu sunt trist pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, la fotbal lucrurile merg în bine sau în rău.

ADVERTISEMENT

Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Eu vreau să antrenez echipe de fotbal, nu vorbesc despre altceva. Sunt aici, vreau să ajut. Nu știu care sunt problemele acum la Dinamo.

Meseria mea este să antrenez, nu intru în amănunte. Va trebui să aștept să văd ce se întâmplă în continuare, să înțeleg și eu anumite lucruri”, a declarat Bonetti la sosirea în țară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1