Fotbal intern

Cornel Dinu râde de Eric de Oliveira. “Dacă îl laşi în bucătărie, s-a ales praful de frigider! Are 10 kilograme în plus!”

20.03.2019 | 11:19
Cornel Dinu rade de Eric de Oliveira Daca il lasi in bucatarie sa ales praful de frigider Are 10 kilograme in plus

Cornel Dinu, fostul selecționer al echipei naționale a României, râde de Eric de Oliveira, brazilianul care a revenit la FC Viitorul Constanța în iarnă. “Procurorul” crede că fotbalistul în vârstă de 33 de ani are mai bine de 10 kilograme în plus și s-a amuzat copios pe seama lui.

Cornel Dinu râde de Eric de Oliveira

De când a revenit la FC Viitorul Constanța, Eric de Oliveira a jucat 15 minute pentru gruparea pregătită de Gică Hagi în meciul pierdut de fosta campioană a României în fața CFR-ului, scor 0-1, și alte 44 cu Hermannstadt în Cupa României, iar Cornel Dinu este de părere că brazilianul are probleme cu forma fizică.

 ”Eric e drăguţ. Îl laşi în bucătărie s-a ales praful de merinde, de frigider, de tot. Cred că are 10 kilograme în plus”, a comentat Cornel Dinu, fostul selecționer al echipei naționale a României, conform  Telekom Sport.

Eric de Oliveira în timpul unei discuții cu Harlem Gnohere
Eric de Oliveira în timpul unei discuții cu Harlem Gnohere

“Sunt brazilian și am curu’ mare!”

După finalul meciului câștigat de FC Viitorul Constanța în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-2, în sferturile de finală ale Cupei României, Eric de Oliveira a recunoscut că are mici probleme cu greutatea. “Sunt brazilian și am curu’ mare, ce să fac? Mă simt bine, sunt bine“, spunea brazilianul de la FC Viitorul.

În vârstă de 33 de ani, Eric de Oliveira a revenit la FC Viitorul Constanța pe 9 ianuarie 2019 și a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. Pe parcursul carierei, brazilianul a evoluat la echipe precum Metropolitano, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, Ahli, Matsumoto Yama., Najran SC, FC Viitorul Constanța și Al Markhiya.

Tags: