Cornel Dinu râde de jucătorii aduși de Rednic! “Pampazoglu aleargă ca Ghiţă Mureşan, iar Mandanda rimează cu dandana”

Alexandru Năstase   
în Dinamo
18/03/2019, 14:46
Cornel Dinu râde de jucătorii aduși de Rednic! “Pampazoglu aleargă ca Ghiţă Mureşan, iar Mandanda rimează cu dandana” GALERIE FOTO
Bucurie dinamovistă cu Mattia Montini și Athanasios Papazoglou

Cornel Dinu nu s-a abținut și a râs de jucătorii aduși în această perioadă la Dinamo de antrenorul Mircea Rednic! „Procurorul” a desființat pur și simplu două transferuri. Portarul congolezo-francez Parfait Mandanda şi atacantul grecAthanasios Papazoglou sunt cei doi fotbaliști intrați pe lista lui Dinu. De remarcat că grecul are două goluri marcate în cinci jocuri pentru Dinamo, în timp ce Mandanda a evoluat de două ori pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Cornel Dinu râde de jucătorii aduși de Rednic!

Băiatul asta, Mandanda, rimează cu dandana, Dinamo e într-o mare dandana. Mă uit la Pampazoglu ăsta (n.r. Papazoglou), mi-aduce aminte la modul cum aleargă de Ghiţă Mureşan, săracu’, înoată prin teren. Cu Botosani şi-a scris, din punctul meu de vedere, cartea de vizită, eu îi strângeam mâna după meciul ăla: La revedere, Pampazoglule, a declarat Cornel Dinu, la “Digi Sport Matinal”, pentru Digi Sport.

Pentru Cornel Dinu lucrurile sunt cât se poate de clare. Jocul câinilor este unul care îl face să-și dea palme. Iar mi-am dat două perechi de palme cu prietenul meu Cheran (n.r. Florin Cheran) şi alţi prieteni, numai dinamovişti, unde văd eu meciurile, Vamă (n.r. Dinu Gheorghe) nu are ce să caute acolo. Mi-aminteşte de o întâmplare din 1972, când eram la educare militară la Dumbrăviţa, n-aveam ce consuma, am improvizat o petrecere cu coniac şi Pepsi în bufetul unităţii.

Cornel Dinu râde de jucătorii aduși de Rednic! Bucurie dinamovista cu Mattia Montini si Athanasios Papazoglou in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Athanasios Papazoglou după un gol marcat pentru Dinamo

Dinamo te face să-ți dai palme

Finalul a fost cam dramatic, când am ajuns noi, la 10, aştepta portarul, Mircică Constantinescu, cel mai măturat de vânt. Iese antrenorul Nicuşor (n.r. Dumtru Nicolae Nicuşor) şi zice: Bine, Mircică, n-ai zis, mă, că nu mai faci?. Uite, nea Nae, ca să-mi revin îmi dau şi două perechi de palme. Aşa mi-a venit şi mie ieri să îmi dau două perechi de palme, a mai spus Cornel Dinu.

Pentru Dinu transferurile făcute de Rednic nu sunt printre cele mai fericite. N-ai cum să ceri omogenitate, nu mai zic nici de valoare. S-a greşit total selecţia. Dinamo nu are nicio strategie. Să cucerim titlul la anul? Îmi vine să râd, a mai afirmat fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Dinamo în play out-ul Ligii 1 Betano

 

 

 

Închide ×