Fotbal intern

Ciprian Deac, acuzat de Cornel Dinu: “Nu e exclus să fie pastiluţe”

Ciprian Deac şi-a aratat fizicul după golul marcat în meciul cu FC Voluntari iar Cornel Dinu îl suspectează că nu e doar lucrat în sală.
05.12.2017 | 18:21
Ciprian Deac acuzat de Cornel Dinu Nu e exclus sa fie pastilute

Jucătorul celor de la CFR Cluj şi-a arătat muşchii după ce a înscris al doilea gol al partidei de la Voluntari, sărbătorind reuşita în stilul lui Cristiano Ronaldo. Gestul său nu a fost salutat de toată lumea, iar Cornel Dinu l-a criticat pe Ciprian Deac:

“Acest striptease masculin pe care îl face Deac e ceva… Este un corp cioplit de muşchi forţaţi, pe care e bine să-l ascunzi, în niciun caz să defilezi cu el pe terenuri. Acum este un apanaj al acestor săli de fitness care pe timpul nostru nu erau. Săli dotate foarte bine, dar nu este exclus să fie şi pastiluţe sau injectări pentru a da bine în faţa fetelor”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Ce a zis Deac

Jucătorul CFR-ului spune că forma fizică pe care o are este rezultatul unui stil de viaţă sănătos, în care nu doar orele de sală de după antrenament sunt făcute ca la carte ci şi alimentaţia: “Muncesc de 7 ani de zile zi de zi la sală. Nu e doar muncă, e importantă şi alimentaţia, şi odihna. Sunt mai mulţi factori. De 7 ani de zile aşteptam să mă dezbrac”, Ciprian Deac.

Vezi VIDEO aici cu momentul în care Deac şi-a sărbătorit reuşita