Fotbal intern

Cornel Dinu, răspuns dur pentru Ilie Dumitrescu. „Măi Iliuță, doar o coincidență de apelativ cu vânzătorul de semințe…”

05.11.2018 | 16:35
Cornel Dinu l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu zilele trecute, spunând că are doar 400 de cuvinte în vocabular

Cornel Dinu nu a rămas dator față de Ilie Dumitrescu, cel care l-a ironizat după atacul de acum câteva zile al lui Mister. Răspunsul „Procurorului” a venit ca o tornadă într-o discuție de câteva minute. Nu mai mult de 5!

Cornel Dinu a considerat că trebuie să-i dea o replică pe măsură fostului său jucător Ilie Dumitrescu, pe care l-a numit, folosind ghilimelele, mare analist, dar l-a și ironizat că are în vocabular doar 400 de cuvinte. Totul a pornit după ce Ilie Dumitrescu l-a atacat pe Mircea Rednic, după Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo.

Cornel Dinu îl distruge pe Ilie Dumitrescu: „Ca de la profesor la elev cu probleme. Și alea mari!”

Nu cred că trebuie să-mi dovedesc personalitatea printr-un eventual dialog cu un fost jucător și de-al meu. Măi Iliuță (doar o coincidență de apelativ cu vânzătorul de semințe atât de simpatic din tribuna oficială de altădată) păi ne desparte o lume. Știi foarte bine. Ca de la profesor la elev cu probleme. Și alea mari.

Servantul maladivului din Pipera, specialist în roți și lovituri de 7 metri te-a provocat și, ca orice învățăcel întârziat de vorbe ce ești, te-ai înfoiat la mine. Novicii, atât de mulți, doar guralivi și toxici din fotbal, îți fac mult rău adresându-ți-se cu Mister. S-a compromis și acest termen. Pentru mine nu ai nici măcar mistere destul de multe, devoalate de nașul tău, descurcărețul Sică, cu foarte mult timp în urmă.

Cornel Dinu îl distruge pe Ilie Dumitrescu: „Sper să nu mă obligi să râcâi straturi și să arăt cât de gol e botezatul Mister”

Deocamdată le păstrez în sertarul uman al nevolnicieri umane. Dar și pentru că se zice că și pictezi (sper grafică cu peniță și tuș, ca să nu te dezminți), diferența dintre noi este dată de pastel și de zbor al gândurilor. Sigur, tu preferi ramura de la șes, eu înălțimea stâncii, unde poposim pentru a ne trage sufletul. Nici în această privință nu te dezminți.

Cornel Dinu l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu zilele trecute, spunând că are doar 400 de cuvinte în vocabular
Cornel Dinu l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu zilele trecute, spunând că are doar 400 de cuvinte în vocabular

Îți mulțumesc pentru urările de sănătate, deși știu că și ele sunt doar din poleiala atât de subțire prin care te deghizezi prea des. Sper să nu mă obligi să râcâi straturi și să arăt cât de gol e doar botezatul Mister. Atenție, accent ascuțit (l’accent aigu) pe ultimul e.

În rest numai de bine și sănătate, Iliuță! Constat că te alinți și acum ca oricare suflet de pe acest pământ în care, doar ca vietăți, venim de nicăieri și ne ducem spre nicăieri”, spune Cornel Dinu pentru FANATIK.RO.