ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Dinu, reacție acidă la adresa spaniolilor de la Dinamo: ”Încercări de tâlhărie la drumul mare”

Autor: Traian Terzian | 15.11.2020 | 23:51
Cornel Dinu, reacție acidă la adresa spaniolilor de la Dinamo: ”Încercări de tâlhărie la drumul mare”
Fostul mare internațional Cornel Dinu a avut o reacție acidă la adresa investitorilor spanioli de la Dinamo București, care întârzie cu aducerea banilor pentru a scoate clubul din gaura neagră în care a intrat

Fostul mare internațional Cornel Dinu a avut o reacție acidă la adresa investitorilor spanioli de la Dinamo București, care întârzie cu aducerea banilor pentru a scoate clubul din gaura neagră în care a intrat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că cel care a venit cu ideea cumpărării clubului este un român, Toma Sapasu, originar din Ardeal, dar care locuiește în Spania.

Suporterii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării și au transmis un mesaj dur pentru conducere după ultimele probleme apărute la gruparea din șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Spaniolii de la Dinamo, atacați vehement de Cornel Dinu

”Organizările în România, după 1990, au fost asocieri în privinţa comiterii de infracţiuni. În privinţa lui Dinamo e mai greu. Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare. Din nefericire, ştiţi că am trimis un semnal de alarmă în privinţa acestei asocieri”, a fost atacul lui Cornel Dinu la adresa spaniolilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Am avut o discuţie şi cu aceşti investitori din Spania. Voiam să-i văd şi eu şi voiam să văd dacă vor să facă ceva pentru Dinamo. Lucrurile sunt dramatice”, a mai spus simbolul dinamovist la Telekom Sport.

”Generaţia noastră nu e pregătită să înţeleagă ingineriile financiare. Cam acelaşi lucru e şi la Dinamo. Sunt siderat. Ce vă pot spune e că e o mare înşelătorie pusă la cale de o combinaţie de ardeleni, îl scot pe Ţălnar de aici, în care apare şi domnul ăsta cu pantofi de lac. Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la aşa ceva.

De opt luni se vorbeşte despre interesul unui grup financiar. Lucrurile sunt neverosimile. Eu am descifrat totul. Cortacero probabil că-l cunoaşte pe acest Melero Marin, care a mai apărut, dar lumea nu bagă de seamă. Marin a fost contabil la Getafe, sunt spusele celor de la Dinamo, e un cunoscut al lui Cortacero. Eu m-am interesat şi am vrut să ştiu ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Marin a vrut să ia cu Cortacero, Almeria. Problema e simplă. Au apărut Şerdean, care e căutat în lumea justiţiei, şi transferurile sunt făcute, toate, de Marin, care e un simplu contabil, dar care se ocupă şi de fotbal, de jucători. După care e întâmplarea cu acest «coafor» al lui Nevoiță, care ascunde alte tâlhării”, a încheiat Dinu.

FANATIK a continuat seria dezvăluirilor şi a descoperit legătura incredibilă dintre Dorin Şerdean şi Toma Sapasu, omul care a venit la Rin după banii împrumutaţi. Cei doi au fost intermediari în afacerea “vânzarea Dinamo”, începută pe 13 august, când Pablo Cortacero era prezentat drept noul patron al echipei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!